حرکت در سطح

  • من را فرانسوی ببوس

    روايتی است از زير گلو تا پشت گردن که آيه هايش به خط نستعليق آمده اند. رنگ پريده از خواب های غمگين. شصت و يک سوره از تورات تنی. بخش شعرها به عنوان "من را فرانسوی ببوس" عاشقانه هايى ست همراه با واکنش های سياسی و اجتماعی. شعرها سايه هايی هستند، افتاده روی قبرها با تابوت های آماده، رو به درخت های خشک شده ، رو به آدم های خشک شده ، رو به آهن های به کار رفته در تن. بغلشان رفت به آغوش، بغلشان کنيد. بغلشان کنيد.

    • این برنامه شعر خوانی هوشنگ چالنگی POEM

      و گزارش این علف بی رنگ به همراه تو این گونه ست اگر این شب ست اگر این نسیم به همراه تو نواده ی خوابالود هم سیاهی ی تنها خود تویی بهین شب تنها که خود می سازی و آبها که در پای تو می خسبند رنگ می گیرد. .

    • گفتگوی رادیویی با رضا قاسمی

      غلطید به پهلوی راست. مدتی همینطور بی‌حرکت ماند؛ خیره به نور ملایمی که از پنجره رو به کوچه می‌آمد. دستش را از زیر لحاف بیرون آورد و چراغ را خاموش کرد. شانه‌هایش زیر لحاف تکان‌تکان می‌خورد

    • عدوی تو نیستم من، انکار توام

      ناما جعفری، شاعر ایرانی، در مجموعه‌ای با عنوان «تجمع در سلول انفرادی» کوشیده است تجربۀ پرورده و بالیده شدن اندیشه و عاطفۀ شاعران ایرانی را در برخورد به فرایافت پیکار مدنی نمایش دهد.

    • من یک ادوارد دست قیچی هستم ای تیم برتون لعنتی

      آدم به دوستی این موجودات عجیب، اما معصوم و صادق بیشتر می‌تواند اعتماد کند تا کسانی که پشت علاقه‌شان یک دنیا خودخواهی، منفعت‌طلبی و ریاکاری نهفته است. من ترجیح می‌دهم در آن قلعه گوتیک با ادوارد دست قیچی زندگی کنم، از رولت‌های گوشت سویینی تاد بخورم

    • چشمان کاملاً باز استنلی کوبریک

      هفت سال بعد، «کوبریک» فیلم تحسین‌برانگیز «غلاف تمام فلزی» را درباره جنگ ویتنام به‌تصویر کشید. آخرین فیلم این نابغه سینما در سال ۱۹۹۹ و با فاصله ۱۲ سال بعد از فیلم قبلی ساخته شد؛ «چشمان کاملا بسته» با بازی «تام کروز» و «نیکول کیدمن» که از جشنواره ونیز موفق به کسب جایزه شد.

۱۳۹۵ مهر ۱۱, یکشنبه

حمله شهاب حسینی به منتقدان: برای‌ اظهارنظرهای سبک‌مغزانه‌تان، تَره هم خُرد نمی‌کنم

شهاب حسینی با انتشار بیانیه‌ای شدیدالحن به کسانی که از وی به خاطر شرکت در جشنواره‌ی حکومتی فیلم "مقاومت" و در آغوش گرفتن فرمانده "بسیج" انتقاد کرده بودند، حمله کرد.












شهاب حسینی با انتشار بیانیه‌ای شدیدالحن به کسانی که از وی به خاطر شرکت در جشنواره‌ی حکومتی فیلم "مقاومت" و در آغوش گرفتن فرمانده "بسیج" انتقاد کرده بودند، حمله کرد.
این بازیگر ۴۲ساله و مطرح سینمای ایران در بیانیه‌ی خود، منتقدانش را جزو «ابلهان» و «نابخردان» خوانده و در توصیف آن‌ها نوشته: «قشری که با مرام و منش ولگردی وارد فضای وبگردی شده‌اند و با قیقاج در فضاهای مجازی، عملاً این رسانه را به محلی برای عقده‌گشایی‌های حقیرانه، حرف‌های به اصطلاح خاله‌زنکی، ابراز حسادت، وقاحت و تشنج تبدیل نموده‌اند؛ به توهم اینکه محلی از اعراب دارند. در حالی که حتی بی‌وجودتر از آن هستند که نام خودشان را ذیل نوشته‌ها و تحلیل‌های بی‌خردانه‌شان در باب مسائل جاری هک کنند.»
حسینی با دفاع از رفتار خود اضافه کرده: «بنده بر خلاف یک‌سو‌نگری‌های جاهلانه‌ شما که سرمنشاء قضاوت‌های پوچ و تهی از ارزش شماست، اعتدالی آگاهانه و خردمندانه را سرلوحه اندیشه و علت تمام پندار و گفتار و کردار خویش قرار داده‌ام که زیر سایه آن، تعاملی توام با احترام را با تمامی اقشار فکری و سلیقه‌ایِ جامعه‌ای که در آن زیست می‌کنم، برقرار کنم. چرا که به وحدت در عین کثرت ایمان و باور قلبی دارم.»
او در ادامه، جملاتی را از کتاب "قرآن" و "علی" (امام اول شیعیان) نقل کرده و سپس خطاب به منتقدانش نوشته: «چنانچه حرف حساب جهت شنیدن، انتقاد مفید و سازنده در لباسی دوستانه برای بهتر شدن، و راهیابی و راهنمایی داشتید، به گوش جان خریدارم وگرنه، باز به قول مثلی معروف، برای گفتار و اظهارنظرهای سبک‌مغزانه‌تان در باب مسائل و موارد زندگی کاری و روزمره‌ام،‌ تره هم برای‌تان خورد [خَرد] نمی‌کنم.»
نخستین انتقادها از شهاب حسینی پس از آن صورت گرفت که او در بازگشت از فستیوال "کن"، جایزه‌‌ی بهترین بازیگر مرد این فستیوال را به "آستان مبارک آقا امام زمان" تقدیم کرد، آن هم در حالی که پیش‌تر در هنگام دریافت جایزه، آن را به «مردم ایران» اهدا کرده بود.
انتقادها اما زمانی بیشتر شد که حسینی در کمتر از ده روز، ابتدا در فستیوالی در لس‌آنجلس امریکا جایزه‌اش را به بهروز وثوقی، بازیگر مطرح سینمای پیش از انقلاب ایران تقدیم کرد و با وی عکس یادگاری گرفت. او سپس در بازگشت به تهران، در فستیوال فیلم "مقاومت" که با حمایت مالی سپاه پاسداران و "بسیج" برگزار می‌شود، شرکت کرد و محمدرضا نقدی، فرمانده نیروی سرکوب‌گر "بسیج" را به گرمی در آغوش گرفت.

هیچ نظری موجود نیست:

پادکست سه پنج