حرکت در سطح

  • من را فرانسوی ببوس

    روايتی است از زير گلو تا پشت گردن که آيه هايش به خط نستعليق آمده اند. رنگ پريده از خواب های غمگين. شصت و يک سوره از تورات تنی. بخش شعرها به عنوان "من را فرانسوی ببوس" عاشقانه هايى ست همراه با واکنش های سياسی و اجتماعی. شعرها سايه هايی هستند، افتاده روی قبرها با تابوت های آماده، رو به درخت های خشک شده ، رو به آدم های خشک شده ، رو به آهن های به کار رفته در تن. بغلشان رفت به آغوش، بغلشان کنيد. بغلشان کنيد.

    • این برنامه شعر خوانی هوشنگ چالنگی POEM

      و گزارش این علف بی رنگ به همراه تو این گونه ست اگر این شب ست اگر این نسیم به همراه تو نواده ی خوابالود هم سیاهی ی تنها خود تویی بهین شب تنها که خود می سازی و آبها که در پای تو می خسبند رنگ می گیرد. .

    • گفتگوی رادیویی با رضا قاسمی

      غلطید به پهلوی راست. مدتی همینطور بی‌حرکت ماند؛ خیره به نور ملایمی که از پنجره رو به کوچه می‌آمد. دستش را از زیر لحاف بیرون آورد و چراغ را خاموش کرد. شانه‌هایش زیر لحاف تکان‌تکان می‌خورد

    • عدوی تو نیستم من، انکار توام

      ناما جعفری، شاعر ایرانی، در مجموعه‌ای با عنوان «تجمع در سلول انفرادی» کوشیده است تجربۀ پرورده و بالیده شدن اندیشه و عاطفۀ شاعران ایرانی را در برخورد به فرایافت پیکار مدنی نمایش دهد.

    • من یک ادوارد دست قیچی هستم ای تیم برتون لعنتی

      آدم به دوستی این موجودات عجیب، اما معصوم و صادق بیشتر می‌تواند اعتماد کند تا کسانی که پشت علاقه‌شان یک دنیا خودخواهی، منفعت‌طلبی و ریاکاری نهفته است. من ترجیح می‌دهم در آن قلعه گوتیک با ادوارد دست قیچی زندگی کنم، از رولت‌های گوشت سویینی تاد بخورم

    • چشمان کاملاً باز استنلی کوبریک

      هفت سال بعد، «کوبریک» فیلم تحسین‌برانگیز «غلاف تمام فلزی» را درباره جنگ ویتنام به‌تصویر کشید. آخرین فیلم این نابغه سینما در سال ۱۹۹۹ و با فاصله ۱۲ سال بعد از فیلم قبلی ساخته شد؛ «چشمان کاملا بسته» با بازی «تام کروز» و «نیکول کیدمن» که از جشنواره ونیز موفق به کسب جایزه شد.

۱۳۹۲ تیر ۱۲, چهارشنبه

دیدار گروهی از وکلا، سینماگران، فعالان سیاسی با نسرین ستوده



گروهی از سینماگران، هنرمندان،  وکلا و فعالان سیاسی و مدنی با نسرین ستوده دیدار کردند.
به گزارش کلمه، نسرین ستوده که از دوم تیر ماه در مرخصی به سر می برد طی مدت مرخصی خود با فعالان سیاسی و مدنی دیدار کرده است. سیدمحمد خاتمی رییس جمهوری سابق کشورمان نیز با این وکیل دادگستری دیدار داشت.
در همین حال رخشان بنی اعتماد،  کامبوزیا پرتوی، جعفر پناهی، حبیب اله پیمان، هانیه توسلی، نوشین جعفری،  حبیب رضایی، مریم زندی، فیروزه صابر،  مریم صادقیان، محسن عبدالوهاب، فریده غیرت،  مینو مرتاضی، علیرضا معتمدی، مجتبی میرتهماسب، مرضیه وفامهر در این دیدار ضمن اظهار همدردی با این وکیل زندانی و خانواده اش در مورد شرایط زندان گفت و گو کردند.
نسرین ستوده فعال حقوق بشر سرشناس و وکیل دادگستری از سیزدهم شهریورماه ۱۳۸۹ در بازداشت است. او به اتهام “اقدام علیه امنیت ملی، تبانی و تبلیغ علیه نظام و عضویت در کانون مدافعان حقوق بشر” به تحمل شش سال حبس تعزیری، ۲۰ سال محرومیت از وکالت و ۲۰ سال ممنوعیت خروج از کشور محکوم شده است.

۲ نظر:

ناشناس گفت...

از عموم مردم و هنرمندان و فعالان سياسي و اجتماعي خواهش ميكنم كمپيني براي حمايت مالي و معنوي از خانواده هاي جانباختگان اعتراضات سال 88 و پس از ان تشكيل دهند. بسيارند كساني كه در آن روزها كشته شدند و خانوادشان جرات نكردند اخبار آنرا منتشر كنند.

بايد همه شهدا شناسايي شوند و از خانواده آنها دلجويي شود.
حقوقدانان دادخواستي براي بررسي كشتار سال 88 تنظيم كنند تا بزودي دادگاهي عادلانه براي تعيين و شناسايي و محاكمه كساني كه دست به كشتار زدند تشكيل شود و حقايق براي ثبت در تاريخ روشن شود

ناشناس گفت...

من هم با نظر ه.ش در مورد حمایت مالی و معنوی از خانواده های جانباختگان ،آسیب دیدگان و زندانیان اعتراضات سال 88 تا کنون ، کاملاً موافقم . در حال حاضر که در جامعه امکان اعتراضات علنی و مدنی به دلایل مختلف وجود ندارد خصوصاً حمایت مالی از این خانواده ها کمترین و بی خطرترین کمکی است که می توانیم به عزیزانی که برای آزادی همه ما از جان و آزادی خود گذشتند کنیم . دیدن منزل محقر و امکانات ناچیز مادر شهید ستار بهشتی که تنها نان آور خود را از دست داد چیزی نیست که قلب انسان را به درد نیاورد . اما فقط افسوس و ذکر مصیبتی که براین خانواده ها رفته هیچ مشکلی را حل نمیکند . بیاییم تا جائیکه می توانیم حتی شده با تقدیم یک روز پول توجیبی خود به این خانواده ها نشان دهیم که عزیزانشان مایه سربلندی ما هستند و ما هرگز خانواده های آنان را فراموش نخواهیم کرد .
دست در دست هم دهیم به مهر میهن خویش را کنیم آباد

باسپاس از همه هموطنان



پادکست سه پنج