حرکت در سطح

  • من را فرانسوی ببوس

    روايتی است از زير گلو تا پشت گردن که آيه هايش به خط نستعليق آمده اند. رنگ پريده از خواب های غمگين. شصت و يک سوره از تورات تنی. بخش شعرها به عنوان "من را فرانسوی ببوس" عاشقانه هايى ست همراه با واکنش های سياسی و اجتماعی. شعرها سايه هايی هستند، افتاده روی قبرها با تابوت های آماده، رو به درخت های خشک شده ، رو به آدم های خشک شده ، رو به آهن های به کار رفته در تن. بغلشان رفت به آغوش، بغلشان کنيد. بغلشان کنيد.

    • این برنامه شعر خوانی هوشنگ چالنگی POEM

      و گزارش این علف بی رنگ به همراه تو این گونه ست اگر این شب ست اگر این نسیم به همراه تو نواده ی خوابالود هم سیاهی ی تنها خود تویی بهین شب تنها که خود می سازی و آبها که در پای تو می خسبند رنگ می گیرد. .

    • گفتگوی رادیویی با رضا قاسمی

      غلطید به پهلوی راست. مدتی همینطور بی‌حرکت ماند؛ خیره به نور ملایمی که از پنجره رو به کوچه می‌آمد. دستش را از زیر لحاف بیرون آورد و چراغ را خاموش کرد. شانه‌هایش زیر لحاف تکان‌تکان می‌خورد

    • عدوی تو نیستم من، انکار توام

      ناما جعفری، شاعر ایرانی، در مجموعه‌ای با عنوان «تجمع در سلول انفرادی» کوشیده است تجربۀ پرورده و بالیده شدن اندیشه و عاطفۀ شاعران ایرانی را در برخورد به فرایافت پیکار مدنی نمایش دهد.

    • من یک ادوارد دست قیچی هستم ای تیم برتون لعنتی

      آدم به دوستی این موجودات عجیب، اما معصوم و صادق بیشتر می‌تواند اعتماد کند تا کسانی که پشت علاقه‌شان یک دنیا خودخواهی، منفعت‌طلبی و ریاکاری نهفته است. من ترجیح می‌دهم در آن قلعه گوتیک با ادوارد دست قیچی زندگی کنم، از رولت‌های گوشت سویینی تاد بخورم

    • چشمان کاملاً باز استنلی کوبریک

      هفت سال بعد، «کوبریک» فیلم تحسین‌برانگیز «غلاف تمام فلزی» را درباره جنگ ویتنام به‌تصویر کشید. آخرین فیلم این نابغه سینما در سال ۱۹۹۹ و با فاصله ۱۲ سال بعد از فیلم قبلی ساخته شد؛ «چشمان کاملا بسته» با بازی «تام کروز» و «نیکول کیدمن» که از جشنواره ونیز موفق به کسب جایزه شد.

۱۳۹۳ اردیبهشت ۲۲, دوشنبه

شجریان، علیزاده و کامکار در يادبود لطفی


مراسم بزرگداشت زنده‌یاد محمدرضا لطفی، عصر (21 اردیبهشت‌ماه) در مسجد جامع شهرک غرب برگزار شد. در این مراسم بسیاری از هنرمندان، شاگردان و دوستداران محمدرضا لطفی حضور داشتند. 





مراسم بزرگداشت زنده‌یاد محمدرضا لطفی، عصر (21 اردیبهشت‌ماه) در مسجد جامع شهرک غرب برگزار شد. در این مراسم بسیاری از هنرمندان، شاگردان و دوستداران محمدرضا لطفی حضور داشتند.

احمد مسجدجامعی، رییس شورای شهر تهران نیز در این مراسم حضور داشت و در سخنانی گفت:‌ قطعا برای لطفی کارهای زیادی انجام شده است اما ذات هنر ایرانی استاد محمدرضا لطفی بود و کارهای ماندگاری را به انجام رساند. او و دوستانش تلاش‌های زیادی برای موسیقی کردند که سرانجام ارزشمندی برای ما داشت.

او با بیان اینکه لطفی در شرایط دشواری، کار خود را آغاز کرده بود، افزود:‌ در دورانی که موسیقی رو به انحطاط و افول گذاشته بود، لطفی و همچنین تعداد دیگری از هنرمندان تاب نیاورده و صدای اعتراض برآوردند و این اعتراض با تشکیل یک گروه موسیقی نمود پیدا کرد، که چهره‌های مطرحی در آن هنرنمایی می‌کردند و در دوران سخت جنگ با مردم همراه بودند.

وی ادامه داد: لطفی مدیر ویژه‌ای بود. او توانست مهم‌ترین شخصیت‌ها را دور خود جمع کند و جوانانی را به عرصه موسیقی کشور معرفی کند که اکنون از بزرگترین اساتید موسیقی هستند. او بدون هیچ چشمداشتی به هیچ کس جز هنر ایران و اعتلای آن فکر نمی‌کرد.

مسجدجامعی در بخش دیگری از سخنانش به فعالیت‌های لطفی در زمینه آموزش اشاره کرد و گفت: شاگردان بسیاری در محضر این هنرمند تربیت شدند و به مدارج بالای هنری دست پیدا کردند. امیدوارم شاگردان زنده‌یاد لطفی ادامه دهنده راه این هنرمند باشند.

رییس شورای شهر تهران در بخشی از سخنانش نیز به بیان خاطره‌ای پرداخت که لطفی به بازسازی دفترچه نت‌های پیدا شده در کاخ گلستان پرداخته بود و در نهایت حقوق کار به لطفی پرداخت نشد اما او بدون هیچ‌گونه اعتراضی به کارش ادامه داد.

در مراسم بزرگداشت زنده‌یاد محمدرضا لطفی چهره‌هایی چون، محمدرضا شجریان، حسین علیزاده، هوشنگ و اردشیر کامکار،‌ کیوان ساکت، داریوش طلایی، علی مرادخانی، علی‌اکبر شکارچی، صدیق تعریف، محمد سریر و ...حضور داشتند. تصاوير حمیدرضا دستجردی عكاس ایسنا را در ادامه مي بينيم:



هیچ نظری موجود نیست:

پادکست سه پنج