حرکت در سطح

  • من را فرانسوی ببوس

    روايتی است از زير گلو تا پشت گردن که آيه هايش به خط نستعليق آمده اند. رنگ پريده از خواب های غمگين. شصت و يک سوره از تورات تنی. بخش شعرها به عنوان "من را فرانسوی ببوس" عاشقانه هايى ست همراه با واکنش های سياسی و اجتماعی. شعرها سايه هايی هستند، افتاده روی قبرها با تابوت های آماده، رو به درخت های خشک شده ، رو به آدم های خشک شده ، رو به آهن های به کار رفته در تن. بغلشان رفت به آغوش، بغلشان کنيد. بغلشان کنيد.

    • این برنامه شعر خوانی هوشنگ چالنگی POEM

      و گزارش این علف بی رنگ به همراه تو این گونه ست اگر این شب ست اگر این نسیم به همراه تو نواده ی خوابالود هم سیاهی ی تنها خود تویی بهین شب تنها که خود می سازی و آبها که در پای تو می خسبند رنگ می گیرد. .

    • گفتگوی رادیویی با رضا قاسمی

      غلطید به پهلوی راست. مدتی همینطور بی‌حرکت ماند؛ خیره به نور ملایمی که از پنجره رو به کوچه می‌آمد. دستش را از زیر لحاف بیرون آورد و چراغ را خاموش کرد. شانه‌هایش زیر لحاف تکان‌تکان می‌خورد

    • عدوی تو نیستم من، انکار توام

      ناما جعفری، شاعر ایرانی، در مجموعه‌ای با عنوان «تجمع در سلول انفرادی» کوشیده است تجربۀ پرورده و بالیده شدن اندیشه و عاطفۀ شاعران ایرانی را در برخورد به فرایافت پیکار مدنی نمایش دهد.

    • من یک ادوارد دست قیچی هستم ای تیم برتون لعنتی

      آدم به دوستی این موجودات عجیب، اما معصوم و صادق بیشتر می‌تواند اعتماد کند تا کسانی که پشت علاقه‌شان یک دنیا خودخواهی، منفعت‌طلبی و ریاکاری نهفته است. من ترجیح می‌دهم در آن قلعه گوتیک با ادوارد دست قیچی زندگی کنم، از رولت‌های گوشت سویینی تاد بخورم

    • چشمان کاملاً باز استنلی کوبریک

      هفت سال بعد، «کوبریک» فیلم تحسین‌برانگیز «غلاف تمام فلزی» را درباره جنگ ویتنام به‌تصویر کشید. آخرین فیلم این نابغه سینما در سال ۱۹۹۹ و با فاصله ۱۲ سال بعد از فیلم قبلی ساخته شد؛ «چشمان کاملا بسته» با بازی «تام کروز» و «نیکول کیدمن» که از جشنواره ونیز موفق به کسب جایزه شد.

۱۳۹۰ شهریور ۱۳, یکشنبه

این فیلم نیست



http://upload20.ir/upload/13151665191840827148.jpg


این فیلم نیست , ساخته مشترک مجتبی میرتهماسب و جعفر پناهی به بیش از پنجاه جشنواره در پنج قاره جهانی دعوت شده است . ونیز ، مونترال ، تورنتو ، لندن ,کورواسی، نیویورک ,توکیو فیلمکس , نورنبرگ ، هامبورگ ، مسکو , ونکوور ، بیروت ، پوسان ، ریودوژانیرو ، وارساو ، والدیویا ، آنتالیا، ویناله، کپنهاگ، بریسبان ، سوویل ، استکهلم ، لوبلیانا ، آمستردام ، آنکارا ، دوبی، هنگ کنگ، استامبول و...

این فیلم نخستین بار در بخش رسمی جشنواره فیلم کن 2011 به نمایش درآمد. جشنواره فیلم ونیز نهم تا نوزدهم شهریور ماه میزبان این فیلم در بخش نمایش ویژه خواهد بود. هر دوی این جشنواره‌ها در رده جشنواره‌های الف هستند.

به دلیل این ویژگی و به احترام انتخاب جشنواره ونیز، شرکت واید منیجمنت پخش کننده جهانی، سایر جشنواره‌هایی که فیلم را از فاصله کن تا ونیز درخواست کرده بودند، منتفی دانست و صرفاً فیلم را در دو جشنواره پاریس و تولوز به دلیل حق کشور صاحب پخش جهانی فیلم به نمایش درآورد.

اکران عمومی «این فیلم نیست» از 28 سپتامبر (6 مهرماه) در سینماهای فرانسه آغاز خواهد شد و تاکنون نمایش فیلم در 50 سالن سینمای فرانسه قطعی شده است. مراسم افتتاحیه فیلم 19 سپتامبر (28 شهریور ماه) در سینماتک پاریس با حضور کوستاو گاواراس، سرژ توبیانا، پخش‌کنندگان جهانی و همچنین حامیان فیلم شامل انجمن مولفین و کارگردانان فرانسه، جشنواره جهانی فیلم کن، روزنامه لوموند، روزنامه لیبراسیون و بسیاری از شخصیت‌های فرهنگی و سینمایی برگزار خواهد شد.

پس از فرانسه نمایش جهانی فیلم در ایتالیا، ژاپن، استرالیا، برزیل و ... ادامه خواهد یافت.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: «جعفر پناهی ماه‌هاست در انتظار روشن شدن وضعیت محکومیت خود از سوی دادگاه تجدیدنظر به سر می‌برد. او و دیگر سینماگر ایرانی، مجتبی میرتهماسب، تلاش می‌کنند از طریق به تصویر کشیدن یک روز از زندگی جعفر پناهی، شرایط امروز سینمای ایران را نشان دهند.»

هیچ نظری موجود نیست:

پادکست سه پنج