حرکت در سطح

  • من را فرانسوی ببوس

    روايتی است از زير گلو تا پشت گردن که آيه هايش به خط نستعليق آمده اند. رنگ پريده از خواب های غمگين. شصت و يک سوره از تورات تنی. بخش شعرها به عنوان "من را فرانسوی ببوس" عاشقانه هايى ست همراه با واکنش های سياسی و اجتماعی. شعرها سايه هايی هستند، افتاده روی قبرها با تابوت های آماده، رو به درخت های خشک شده ، رو به آدم های خشک شده ، رو به آهن های به کار رفته در تن. بغلشان رفت به آغوش، بغلشان کنيد. بغلشان کنيد.

    • این برنامه شعر خوانی هوشنگ چالنگی POEM

      و گزارش این علف بی رنگ به همراه تو این گونه ست اگر این شب ست اگر این نسیم به همراه تو نواده ی خوابالود هم سیاهی ی تنها خود تویی بهین شب تنها که خود می سازی و آبها که در پای تو می خسبند رنگ می گیرد. .

    • گفتگوی رادیویی با رضا قاسمی

      غلطید به پهلوی راست. مدتی همینطور بی‌حرکت ماند؛ خیره به نور ملایمی که از پنجره رو به کوچه می‌آمد. دستش را از زیر لحاف بیرون آورد و چراغ را خاموش کرد. شانه‌هایش زیر لحاف تکان‌تکان می‌خورد

    • عدوی تو نیستم من، انکار توام

      ناما جعفری، شاعر ایرانی، در مجموعه‌ای با عنوان «تجمع در سلول انفرادی» کوشیده است تجربۀ پرورده و بالیده شدن اندیشه و عاطفۀ شاعران ایرانی را در برخورد به فرایافت پیکار مدنی نمایش دهد.

    • من یک ادوارد دست قیچی هستم ای تیم برتون لعنتی

      آدم به دوستی این موجودات عجیب، اما معصوم و صادق بیشتر می‌تواند اعتماد کند تا کسانی که پشت علاقه‌شان یک دنیا خودخواهی، منفعت‌طلبی و ریاکاری نهفته است. من ترجیح می‌دهم در آن قلعه گوتیک با ادوارد دست قیچی زندگی کنم، از رولت‌های گوشت سویینی تاد بخورم

    • چشمان کاملاً باز استنلی کوبریک

      هفت سال بعد، «کوبریک» فیلم تحسین‌برانگیز «غلاف تمام فلزی» را درباره جنگ ویتنام به‌تصویر کشید. آخرین فیلم این نابغه سینما در سال ۱۹۹۹ و با فاصله ۱۲ سال بعد از فیلم قبلی ساخته شد؛ «چشمان کاملا بسته» با بازی «تام کروز» و «نیکول کیدمن» که از جشنواره ونیز موفق به کسب جایزه شد.

۱۳۹۲ دی ۵, پنجشنبه

همهٔ یاران ولایت

جوانان ما با خوشحالی نوشتند: ابرو گوندش با یک ترک تبریزی ازدواج کرد و برخی از فعالین ترکان ایران نیز با فخر ازدواج ابرو گوندش با رضا ضراب را در رسانه خود تبلیغ نمودند و جشن گرفتند.









                                     
                                          

                                         توییتر سه پنج برای مطلب فرهنگی و هنری



وقتی در سر نباشد عقل تن بیچاره را عذاب خواهد داد


جوانان ما با خوشحالی نوشتند: ابرو گوندش با یک ترک تبریزی ازدواج کرد و برخی از فعالین ترکان ایران نیز با فخر ازدواج ابرو گوندش با رضا ضراب را در رسانه خود تبلیغ نمودند و جشن گرفتند.

بنا به گزارش رسانه‌های ترکیه، رضا ضراب به اتهام شرکت در پولشویی ۸۷ میلیارد یورویی باز داشت شد.

هشتاد و هفت میلیارد یورو یعنی حدود دو برابر بودجه ایران و رضا ضراب از نزدیکان بابک زنجانی می باشد و بابک زنجانی با بیت رهبری، رفسنجانی و روحانی ارتباط دارد.

فردی بنام "رضا ضراب"،مذهبی و یا به ظاهر مذهبی با مقامات ایران ارتباط دارد با خواننده‌ای ازدواج می کند که آن خواننده هیچ باکی ندارد که کپل‌هایش را نمایش دهد و مقامات سیاسی و دینی ایران نیز با "رضا ضراب" و "بابک زنجانی" مشروب خوار ارتباط و "بابک زنجانی" در شمال عراق مسلح دیده شده و با "سید حسن میرکاظمی" رابطه دارد.

نه فقط دو خط تحقیق نداریم در خصوص "رضا ضراب"، بلکه با خوشحالی نوشتیم: ابرو گوندش با یک ترک تبریزی ازدواج کرد.

منبع: صفحه ترک‌های خراسان

بابک زنجانی می‌گوید که حسن میرکاظمی دوست اوست و اگر برای دفاع از کشورش به اسلحه دست برده، (به سمت مردم در تظاهرات) کار خلافی انجام نداده است.
بابک زنجانی می‌گوید افتخار می‌کند به اینکه “به عنوان بازرگان برای جمهوری اسلامی کار می‌کند”.

روح الله خمینی میگفت: اگر بی حجابی نشانه تمدن است پس حیوانات متمدن ترند

وزیر کشور دولت روحانی می‌گوید: نیروی انتظامی در مکان های عمومی باید به وظایفش در حوزه عفاف و حجاب عمل کند

محمد خاتمی می‌گوید: ما طرفدار نظام هستیم و تقویت نظام را می‌خواهیم . ما می‌خواهیم اصل نظام باشد و دنبال همین هم هستیم!

و در ادامه می‌گوید:
« هميشه نبايد ايده‌آلي فکر کرد. مگر وقتي دوران ما بود همه‌چيز ايده‌آل بود؟ بالاخره مشکلاتي بود که يا ناشي از ضعف خود ما بود يا شرايط و اقتضائات جامعه ايجاب مي‌کرد. ممکن است توقعاتي داشته باشيم ولي نشود، يعني واقعاً عملي نباشد. ولي آنچه واقع شده است مبارک است و آثار خيرش هم در جامعه آشکار است. »

با نگاهی‌ به ازدواج های فامیلی درجمهوری اسلامی ایران و بررسی‌ روابط خانواده‌های خمینی، خامنه‌ای، خاتمی، رفسنجانی‌ ، پور محمّدی … و پست و مقام‌های تقسیم شده میان آنها، شاید بتوانیم علت بسیاری از تصمیم گیری‌های سیاسی اصلاح طلبان و شخص محمد خاتمی، و مماشات او با خامنه‌ای و اصرار او در مخالفت با دمکراسی غیر دینی، که از قول مردم ایران گفت: “در این کشور دموکراسی‌ مستقر نخواهد شد، و دموکراسی‌ غیر دینی علاوه بر اینکه مستقر نخواهد شد، ما نمی‌خواهیم و اکثریت جامعه ما نمیخواد” را بهتردرک کنیم.





هیچ نظری موجود نیست:

پادکست سه پنج