حرکت در سطح

  • من را فرانسوی ببوس

    روايتی است از زير گلو تا پشت گردن که آيه هايش به خط نستعليق آمده اند. رنگ پريده از خواب های غمگين. شصت و يک سوره از تورات تنی. بخش شعرها به عنوان "من را فرانسوی ببوس" عاشقانه هايى ست همراه با واکنش های سياسی و اجتماعی. شعرها سايه هايی هستند، افتاده روی قبرها با تابوت های آماده، رو به درخت های خشک شده ، رو به آدم های خشک شده ، رو به آهن های به کار رفته در تن. بغلشان رفت به آغوش، بغلشان کنيد. بغلشان کنيد.

    • این برنامه شعر خوانی هوشنگ چالنگی POEM

      و گزارش این علف بی رنگ به همراه تو این گونه ست اگر این شب ست اگر این نسیم به همراه تو نواده ی خوابالود هم سیاهی ی تنها خود تویی بهین شب تنها که خود می سازی و آبها که در پای تو می خسبند رنگ می گیرد. .

    • گفتگوی رادیویی با رضا قاسمی

      غلطید به پهلوی راست. مدتی همینطور بی‌حرکت ماند؛ خیره به نور ملایمی که از پنجره رو به کوچه می‌آمد. دستش را از زیر لحاف بیرون آورد و چراغ را خاموش کرد. شانه‌هایش زیر لحاف تکان‌تکان می‌خورد

    • عدوی تو نیستم من، انکار توام

      ناما جعفری، شاعر ایرانی، در مجموعه‌ای با عنوان «تجمع در سلول انفرادی» کوشیده است تجربۀ پرورده و بالیده شدن اندیشه و عاطفۀ شاعران ایرانی را در برخورد به فرایافت پیکار مدنی نمایش دهد.

    • من یک ادوارد دست قیچی هستم ای تیم برتون لعنتی

      آدم به دوستی این موجودات عجیب، اما معصوم و صادق بیشتر می‌تواند اعتماد کند تا کسانی که پشت علاقه‌شان یک دنیا خودخواهی، منفعت‌طلبی و ریاکاری نهفته است. من ترجیح می‌دهم در آن قلعه گوتیک با ادوارد دست قیچی زندگی کنم، از رولت‌های گوشت سویینی تاد بخورم

    • چشمان کاملاً باز استنلی کوبریک

      هفت سال بعد، «کوبریک» فیلم تحسین‌برانگیز «غلاف تمام فلزی» را درباره جنگ ویتنام به‌تصویر کشید. آخرین فیلم این نابغه سینما در سال ۱۹۹۹ و با فاصله ۱۲ سال بعد از فیلم قبلی ساخته شد؛ «چشمان کاملا بسته» با بازی «تام کروز» و «نیکول کیدمن» که از جشنواره ونیز موفق به کسب جایزه شد.

۱۳۹۶ بهمن ۲۹, یکشنبه

بحث مضحك رفراندوم

محسن مخملباف در برنامه صفحه دو بی‌بی‌سی می‌‌گوید اگر فردای ایران نظام پادشاهی بشود او همان محسن مخملباف چریک خواهد شد. چرا؟ مگر قرار نیست رای مردم باشد؟ یعنی اگر رای آزاد مردم بشود نظام پادشاهی، شما زیر میز می‌زنید و هفت‌تیر می‌کشید؟ شما که میتونی، چرا بعد از دیدن این همه بدبختی مردم و‌کشته شدن جوانان وطن چریک نشدی؟




آيا تركيب محسن مخملباف، مليحه محمدى، فرخ نگهدار و حسن شريعتمدارى بازتابى از گرايشهاى سياسى/اقتصادى/اجتماعى مردم داخل ايران است؟
طرف مى گويد بياييد رفراندوم برگزار كنيم، اما اگر رفقاى من راى نياورند من چريك مى شوم.به خرج و لابى گرى جمهورى اسلامى فيلمساز جهانى شدن، به هر حال انسان را نمكگير مى كند.دو نفر از چهار نفر برنامه«صفحه ٢»آدم اصلاح طلبان بودند(فردى به نام مليحه محمدى و محسن مخملباف)، يكى نماينده «خط مقاومت در منطقه» بود(نگهدار) و يكى هم انسان محترمى بود كه در طول برنامه رفته رفتن متوجه مى شد مخملباف در گرفتن امضاء بيانيه رفراندوم كلاه سرش گذاشته است(شريعتمدارى).بى.بى.سى رسانه جناح اعتدالگراى جمهورى اسلامى ست.دعوت ميهمانان و موضوعاتى كه آنها را بولد مى كند(بحث مضحك رفراندوم) را در اين پرتو بايد ديد.

تركيب ميهمانان برنامه هاى بى.بى.سى  عموما اينگونه است:
سهم اعتدال/اصلاح: ٩٠ درصد
سهم خط مقاومت: ٩ درصد
سهم ٧٥ درصد جامعه ايران: ١ درصد
يك اصل در بى.بى.سى و در تمامى برنامه هايش رعايت مى شود:
هيچگاه نبايد آن ٢١ ميليون نفرى كه در ايران «زير خط فلاكت زندگى مى كنند» نماينده اى در بحث ها داشته باشند.
بى.بى.سى هركز (مگر براى نقد فيلم يا مسائل هنرى پنرى) چهره اى غير راستگرا به برنامه هايش دعوت نمى كند، هرچند بعيد مى دانم در باندهاى به اصطلاح اپوزيسيون خارج اساسا چنين كسى پيدا شود.



هیچ نظری موجود نیست:

پادکست سه پنج