حرکت در سطح

  • من را فرانسوی ببوس

    روايتی است از زير گلو تا پشت گردن که آيه هايش به خط نستعليق آمده اند. رنگ پريده از خواب های غمگين. شصت و يک سوره از تورات تنی. بخش شعرها به عنوان "من را فرانسوی ببوس" عاشقانه هايى ست همراه با واکنش های سياسی و اجتماعی. شعرها سايه هايی هستند، افتاده روی قبرها با تابوت های آماده، رو به درخت های خشک شده ، رو به آدم های خشک شده ، رو به آهن های به کار رفته در تن. بغلشان رفت به آغوش، بغلشان کنيد. بغلشان کنيد.

    • این برنامه شعر خوانی هوشنگ چالنگی POEM

      و گزارش این علف بی رنگ به همراه تو این گونه ست اگر این شب ست اگر این نسیم به همراه تو نواده ی خوابالود هم سیاهی ی تنها خود تویی بهین شب تنها که خود می سازی و آبها که در پای تو می خسبند رنگ می گیرد. .

    • گفتگوی رادیویی با رضا قاسمی

      غلطید به پهلوی راست. مدتی همینطور بی‌حرکت ماند؛ خیره به نور ملایمی که از پنجره رو به کوچه می‌آمد. دستش را از زیر لحاف بیرون آورد و چراغ را خاموش کرد. شانه‌هایش زیر لحاف تکان‌تکان می‌خورد

    • عدوی تو نیستم من، انکار توام

      ناما جعفری، شاعر ایرانی، در مجموعه‌ای با عنوان «تجمع در سلول انفرادی» کوشیده است تجربۀ پرورده و بالیده شدن اندیشه و عاطفۀ شاعران ایرانی را در برخورد به فرایافت پیکار مدنی نمایش دهد.

    • من یک ادوارد دست قیچی هستم ای تیم برتون لعنتی

      آدم به دوستی این موجودات عجیب، اما معصوم و صادق بیشتر می‌تواند اعتماد کند تا کسانی که پشت علاقه‌شان یک دنیا خودخواهی، منفعت‌طلبی و ریاکاری نهفته است. من ترجیح می‌دهم در آن قلعه گوتیک با ادوارد دست قیچی زندگی کنم، از رولت‌های گوشت سویینی تاد بخورم

    • چشمان کاملاً باز استنلی کوبریک

      هفت سال بعد، «کوبریک» فیلم تحسین‌برانگیز «غلاف تمام فلزی» را درباره جنگ ویتنام به‌تصویر کشید. آخرین فیلم این نابغه سینما در سال ۱۹۹۹ و با فاصله ۱۲ سال بعد از فیلم قبلی ساخته شد؛ «چشمان کاملا بسته» با بازی «تام کروز» و «نیکول کیدمن» که از جشنواره ونیز موفق به کسب جایزه شد.

۱۳۹۶ مهر ۳۰, یکشنبه

اظهارات جدید رییس کل سازمان نظام پزشکی درباره پرونده پزشکی عباس کیارستمی

ایشان در بدو ورود بنا به گزارش پزشکی فرانسه مورد درمان با داروی هپارین (داروی ضد انعقاد خون) قرار می‌گیرد که یکی از عوارض این دارو به خصوص در سنین بالاتر خونریزی مغزی است
















رییس کل سازمان نظام پزشکی درباره پرونده پزشکی مرحوم عباس کیارستمی اظهاراتی را مطرح کرد.
بنابر اعلام روابط عمومی سازمان نظام پزشکی، دکتر ایرج فاضل در یادداشتی درباره پرونده پزشکی مرحوم کیارستمی آورده است: «طی روزهای اخیر در پی اظهارات منتشر شده از قول اینجانب اظهارنظرهای گسترده‌ای به عمل آمده است که بخشی از آن نیاز به بررسی دارد و چند نکته مهم قابل ذکر است.
۱- هنرمندان در همه رشته‌ها به عنوان یک گروه اجتماعی برجسته و افتخار آفرین توسط همگان و بویژه جامعه پزشکی مورد احترام بوده و هستند و در موارد بیشمار این دلبستگی با ارائه خدمات پزشکی حیات بخش و صمیمانه به ارباب هنر نشان داده شده است و نکته بسیار مهم اینکه گروه‌های مرجع جامعه ازجمله هنرمندان عزیز و پزشکان ارجمند باید هوشمندانه در تایید و تقویت یکدیگر گام بردارند که راز بزرگ موفقیت یک جامعه دروحدت و یکپارچگی است.
۲- زنده یاد استاد عباس کیارستمی به عنوان سالار و سرآمد هنر آفرینی در سینما نه تنها در این مملکت بلکه در سراسر دنیا درخشید و برای هر ایرانی افتخاراتی آفرید که برای نسل‌ها ادامه خواهد داشت.
۳- سوگوارانه روزهای پایان زندگی این مرد بزرگ همراه با عوارض و ناراحتی‌هایی شد که در پس یک عمل جراحی بروز کرد ولی با کمک و همکاری گروهی از بهترین پزشکان این مملکت کنترل شد و در مسیر بهبودی قرار گرفت و در نتیجه ایشان از بیمارستان مرحض شدند و درمان به صورت سرپائی ادامه داده شد.
۴- در طی این مرحله بنا به اراده و خواست شخصی تصمیم سفر به کشور فرانسه گرفته می‌شود که هنوز مشخص نیست چه فردی از نظر پزشکی این تصمیم را تأیید کرده است.
۵- ایشان در بدو ورود بنا به گزارش پزشکی فرانسه مورد درمان با داروی هپارین (داروی ضد انعقاد خون) قرار می‌گیرد که یکی از عوارض این دارو به خصوص در سنین بالاتر خونریزی مغزی است.
۶- سیر نهایی بنا به همین گزارش بروز علائم خونریزی مغزی و در پی آن اغما بوده است که متاسفانه به پایان زندگی این مرد بزرگ منجر می‌شود و این فقدان جانسوز قلب همه علاقمندان و دوستداران این شخصیت یگانه دنیای هنر را به درد می‌آورد و موجب طرح سئوالات گوناگون در اذهان عمومی می‌شود.

هیچ نظری موجود نیست:

پادکست سه پنج