حرکت در سطح

  • من را فرانسوی ببوس

    روايتی است از زير گلو تا پشت گردن که آيه هايش به خط نستعليق آمده اند. رنگ پريده از خواب های غمگين. شصت و يک سوره از تورات تنی. بخش شعرها به عنوان "من را فرانسوی ببوس" عاشقانه هايى ست همراه با واکنش های سياسی و اجتماعی. شعرها سايه هايی هستند، افتاده روی قبرها با تابوت های آماده، رو به درخت های خشک شده ، رو به آدم های خشک شده ، رو به آهن های به کار رفته در تن. بغلشان رفت به آغوش، بغلشان کنيد. بغلشان کنيد.

    • این برنامه شعر خوانی هوشنگ چالنگی POEM

      و گزارش این علف بی رنگ به همراه تو این گونه ست اگر این شب ست اگر این نسیم به همراه تو نواده ی خوابالود هم سیاهی ی تنها خود تویی بهین شب تنها که خود می سازی و آبها که در پای تو می خسبند رنگ می گیرد. .

    • گفتگوی رادیویی با رضا قاسمی

      غلطید به پهلوی راست. مدتی همینطور بی‌حرکت ماند؛ خیره به نور ملایمی که از پنجره رو به کوچه می‌آمد. دستش را از زیر لحاف بیرون آورد و چراغ را خاموش کرد. شانه‌هایش زیر لحاف تکان‌تکان می‌خورد

    • عدوی تو نیستم من، انکار توام

      ناما جعفری، شاعر ایرانی، در مجموعه‌ای با عنوان «تجمع در سلول انفرادی» کوشیده است تجربۀ پرورده و بالیده شدن اندیشه و عاطفۀ شاعران ایرانی را در برخورد به فرایافت پیکار مدنی نمایش دهد.

    • من یک ادوارد دست قیچی هستم ای تیم برتون لعنتی

      آدم به دوستی این موجودات عجیب، اما معصوم و صادق بیشتر می‌تواند اعتماد کند تا کسانی که پشت علاقه‌شان یک دنیا خودخواهی، منفعت‌طلبی و ریاکاری نهفته است. من ترجیح می‌دهم در آن قلعه گوتیک با ادوارد دست قیچی زندگی کنم، از رولت‌های گوشت سویینی تاد بخورم

    • چشمان کاملاً باز استنلی کوبریک

      هفت سال بعد، «کوبریک» فیلم تحسین‌برانگیز «غلاف تمام فلزی» را درباره جنگ ویتنام به‌تصویر کشید. آخرین فیلم این نابغه سینما در سال ۱۹۹۹ و با فاصله ۱۲ سال بعد از فیلم قبلی ساخته شد؛ «چشمان کاملا بسته» با بازی «تام کروز» و «نیکول کیدمن» که از جشنواره ونیز موفق به کسب جایزه شد.

۱۳۹۵ اردیبهشت ۲۶, یکشنبه

سرمایه گذار فیلم تازه اصغر فرهادی کیست؟

همزمان با رونمایی از هفتمین فیلم اصغر فرهادی در شصت و نهمین جشنواره بین‌المللی کن، جزئیات تازه‌ای از فیلم «فروشنده» مشخص شد و یکی از این جزئیات مهم، سرمایه گذار فیلم تازه فرهادی است که دختر پادشاه قطر از طریق مجموعه فیلم‌سازی در این اثر و شش فیلم دیگر راه یافته به این دوره از جشنواره کن سرمایه گذاری کرده است.





همزمان با رونمایی از هفتمین فیلم اصغر فرهادی در شصت و نهمین جشنواره بین‌المللی کن، جزئیات تازه‌ای از فیلم «فروشنده» مشخص شد و یکی از این جزئیات مهم، سرمایه گذار فیلم تازه فرهادی است که دختر پادشاه قطر از طریق مجموعه فیلم‌سازی در این اثر و شش فیلم دیگر راه یافته به این دوره از جشنواره کن سرمایه گذاری کرده است. 
 
 با قرار گرفتن «فروشنده» به کارگردانی اصغر فرهادی در بخش مسابقه شصت و نهمین جشنواره بین‌المللی کن آهسته آهسته اطلاعات بیشتری درباره این فیلم منتشر می‌شود و برخی جزئیات خاص این فیلم نظیر عدم وجود نام تهیه کننده در شناسنامه این اثر در بخش اطلاعات فیلم‌های جشنواره کن، باید پاسخ‌های مشخصی همراه شده است. 
 
فاطمه الرمیحی ريیس اجرایی موسسه فیلم دوحه در گفت و گویی که همزمان با این رویداد سینمایی عنوان کرده که موسسه فیلم دوحه از فیلم اصغر فرهادی حمایت مالی کرده و در این فیلم سرمایه گذاری کرده و در عین حال شش فیلم دیگری که در جشنواره کن 2016 راه یافته‌اند، از حمایت مالی این موسسه برخوردار شده‌اند. 



 
فاطمه الرمیحی درباره انتخاب «فروشنده» گفته است: «انتخاب فروشنده برای بخش مسابقه یک دستاورد مثبت است و ما بسیار هیجان زده هستیم و باعث غرور و افتخار است. من می‌خواهم از کل تیم سازنده فیلم برای به اشتراک گذاشتن چشم‌انداز خود با ما تشکر کنم و برای آنها آرزوی موفقیت کنم.»


 
 
«شاگرد» محصول مشترک سنگاپور، آلمان، فرانسه، هنگ کنگ، قطر به کارگردانی بو جانفنگ؛ «سگ‌ها» محصول مشترک رومانی، فرانسه، بلغارستان، قطر به کارگردانی بوگدان فلوریان میریکا؛ «راهب» محصول مشترک مراکش، فرانسه، قطر به کارگردانی هدی بن یامینا؛ «میموساس» محصول مشترک اسپانیا، مراکش، فرانسه، قطر و به کارگردانی توسط الیور لکس؛ «بیگانه» محصول مشترک لبنان، فرانسه، امارات متحده عربی، قطر و به کارگردانی وتچه بولقورجیان توسط و «جزیره الماس» محصول مشترک کامبوج، فرانسه، آلمان، قطر به کارگردانی دیوی چو، شش فیلم دیگر راه یافته با سرمایه گذاری این موسسه در شصت و نهمین جشنواره بین‌المللی کن است. 







 
موسسه فیلم دوحه که تعبیر «فيلم، همان زندگی است» را شعار خود قرار داده، بر تولیدات منطقه‌ای تمرکز بیشتری دارد و در عین حال سرمایه گذاری قابل توجهی در حوزه تولیدات مشترک در طی دوره کوتاه فعالیتش داشته و آن‌گونه که فاطمه الرمیحی ريیس اجرایی موسسه فیلم دوحه عنوان کرده بود، این موسسه در طول پنج سال از 240 فیلم حمایت مالی کرده که یک بررسی کوتاه نشان می‌دهد اکثر این آثار محصول مشترک هستند. 
 
بر اساس اطلاعاتی مسئولان این موسسه در گذشته درباره میزان سرمایه‌گذاری‌شان در آثار مختلف منتشر کرده‌اند، این مجموعه فیلمسازی قطر برای هر فیلم بین پانصدهزار تا 1.5 میلیون دلار هزینه کرده که طبیعتاً باید به همین نسبت نیز از فیلم تازه فرهادی حمایت مالی شده باشد. 
 
البته فاطمه الرمیحی تابلوی بیرون این مجموعه فیلمسازی است و مؤسسه فيلم دوحه در سال 2010 ميلادي توسط خانم شيخه مياسه آل‌ثاني دختر پادشاه قطر، تأسيس شد و به عنوان اولین موسسه بين‌الملل فیلمسازی قطر با سرمایه گذاری کلان در حال تولید و تامین بودجه فیلم، آموزش فیلمساز بومی، و برگزاري جشنواره سالانه دوحه ترايبيکا، نسل‌ها و قمره است.


هیچ نظری موجود نیست:

پادکست سه پنج