حرکت در سطح

  • من را فرانسوی ببوس

    روايتی است از زير گلو تا پشت گردن که آيه هايش به خط نستعليق آمده اند. رنگ پريده از خواب های غمگين. شصت و يک سوره از تورات تنی. بخش شعرها به عنوان "من را فرانسوی ببوس" عاشقانه هايى ست همراه با واکنش های سياسی و اجتماعی. شعرها سايه هايی هستند، افتاده روی قبرها با تابوت های آماده، رو به درخت های خشک شده ، رو به آدم های خشک شده ، رو به آهن های به کار رفته در تن. بغلشان رفت به آغوش، بغلشان کنيد. بغلشان کنيد.

    • این برنامه شعر خوانی هوشنگ چالنگی POEM

      و گزارش این علف بی رنگ به همراه تو این گونه ست اگر این شب ست اگر این نسیم به همراه تو نواده ی خوابالود هم سیاهی ی تنها خود تویی بهین شب تنها که خود می سازی و آبها که در پای تو می خسبند رنگ می گیرد. .

    • گفتگوی رادیویی با رضا قاسمی

      غلطید به پهلوی راست. مدتی همینطور بی‌حرکت ماند؛ خیره به نور ملایمی که از پنجره رو به کوچه می‌آمد. دستش را از زیر لحاف بیرون آورد و چراغ را خاموش کرد. شانه‌هایش زیر لحاف تکان‌تکان می‌خورد

    • عدوی تو نیستم من، انکار توام

      ناما جعفری، شاعر ایرانی، در مجموعه‌ای با عنوان «تجمع در سلول انفرادی» کوشیده است تجربۀ پرورده و بالیده شدن اندیشه و عاطفۀ شاعران ایرانی را در برخورد به فرایافت پیکار مدنی نمایش دهد.

    • من یک ادوارد دست قیچی هستم ای تیم برتون لعنتی

      آدم به دوستی این موجودات عجیب، اما معصوم و صادق بیشتر می‌تواند اعتماد کند تا کسانی که پشت علاقه‌شان یک دنیا خودخواهی، منفعت‌طلبی و ریاکاری نهفته است. من ترجیح می‌دهم در آن قلعه گوتیک با ادوارد دست قیچی زندگی کنم، از رولت‌های گوشت سویینی تاد بخورم

    • چشمان کاملاً باز استنلی کوبریک

      هفت سال بعد، «کوبریک» فیلم تحسین‌برانگیز «غلاف تمام فلزی» را درباره جنگ ویتنام به‌تصویر کشید. آخرین فیلم این نابغه سینما در سال ۱۹۹۹ و با فاصله ۱۲ سال بعد از فیلم قبلی ساخته شد؛ «چشمان کاملا بسته» با بازی «تام کروز» و «نیکول کیدمن» که از جشنواره ونیز موفق به کسب جایزه شد.

۱۳۹۶ مهر ۳۰, یکشنبه

جشنواره‌ای به یاد کیارستمی در تگزاس

فستیوال «شید» با هدف معرفی استعدادهای درخشان سینمای معاصر ایران و هنرمندان پارسی‌زبان دنیا از دهم تا دوازدهم ماه نوامبر، برابر ۱۹، ۲۰  و ۲۱ آبان ماه در شهر دالاس با حضور 9 فیلم بلند داستانی در بخش مسابقه و شش فیلم در بخش غیرمسابقه از سینمای ایران آغاز به کار خواهد کرد.








دومین جشنواره فیلم «شید» در ایالت تگزاس آمریکا با مشارکت چهره‌های ایرانی و بین‌المللی و به یاد استاد فقید و چهره بین‌المللی سینمای ایران عباس کیارستمی برگزار می‌شود.
به گزارش ایسنا،طبق اعلام برگزارکنندگان، به همین دلیل تندیس جشنواره به نام یکی از فیلم‌های مهم آن کارگردان؛ «کلوزآپ» تغییر نام داده است. 
فستیوال «شید» با هدف معرفی استعدادهای درخشان سینمای معاصر ایران و هنرمندان پارسی‌زبان دنیا از دهم تا دوازدهم ماه نوامبر، برابر ۱۹، ۲۰  و ۲۱ آبان ماه در شهر دالاس با حضور 9 فیلم بلند داستانی در بخش مسابقه و شش فیلم در بخش غیرمسابقه از سینمای ایران آغاز به کار خواهد کرد.
دومین دوره «شید» به کوشش آرامه اعتمادی به عنوان دبیر و مؤسس جشنواره، شهرام مکری به عنوان مدیر و مشاور هنری، علی بوستان به عنوان طراح پوستر و مدیر گرافیک و کلی کیچن مدیر روابط عمومی برگزار می‌شود. 
طبق اعلام دست‌اندرکاران این رویداد؛ «علاوه بر عملکرد سال گذشته که با بالاترین آرای مردمی فیلم برگزیده انتخاب شده بود، امسال در بخش جداگانه داوری این جشنواره بر عهده جاناتان رزنبام (منتقد برجسته آمریکایی شیکاگو ریدر)، ریچارد پنیا (مدیر جشنواره فیلم نیویورک و مرکز لینکلن و مدرس سرشناس دانشگاه کلمبیا) و هوشنگ گلمکانی (کارگردان و منتقد و سردبیر ) خواهد بود و در مراسم پایانی به فیلم ، کارگردان، بازیگر زن و بازیگر مرد برگزیده از طرف جشنواره لوح و تندیس و جایزه نقدی اهدا می‌شود.»
فیلم‌های حاضر در رقابت از این دوره جشنواره به زودی اعلام خواهد شد.
شید در فرهنگ لغت فارسی به معنای درخشش است. دست‌اندرکاران این جشنواره با هدف درخشش هنر پارسی‌زبانان زمین در سراسر دنیا، نامی با همین عنوان را برای این جشنواره انتخاب کردند.
فیلم‌های دومین جشنواره فیلم «شید» در روزهای جمعه ۱۰  نوامبر (۱۹ آبان)، شنبه ۱۱ نوامبر (۲۰ آبان) و یکشنبه ۱۲ نوامبر (۲۱ آبان) در سینما آنجلیکای دالاس به روی پرده می‌رود.

عکس پوستر پیوست خبر از محمد اسماعیلی است.

هیچ نظری موجود نیست:

پادکست سه پنج