حرکت در سطح

  • من را فرانسوی ببوس

    روايتی است از زير گلو تا پشت گردن که آيه هايش به خط نستعليق آمده اند. رنگ پريده از خواب های غمگين. شصت و يک سوره از تورات تنی. بخش شعرها به عنوان "من را فرانسوی ببوس" عاشقانه هايى ست همراه با واکنش های سياسی و اجتماعی. شعرها سايه هايی هستند، افتاده روی قبرها با تابوت های آماده، رو به درخت های خشک شده ، رو به آدم های خشک شده ، رو به آهن های به کار رفته در تن. بغلشان رفت به آغوش، بغلشان کنيد. بغلشان کنيد.

    • این برنامه شعر خوانی هوشنگ چالنگی POEM

      و گزارش این علف بی رنگ به همراه تو این گونه ست اگر این شب ست اگر این نسیم به همراه تو نواده ی خوابالود هم سیاهی ی تنها خود تویی بهین شب تنها که خود می سازی و آبها که در پای تو می خسبند رنگ می گیرد. .

    • گفتگوی رادیویی با رضا قاسمی

      غلطید به پهلوی راست. مدتی همینطور بی‌حرکت ماند؛ خیره به نور ملایمی که از پنجره رو به کوچه می‌آمد. دستش را از زیر لحاف بیرون آورد و چراغ را خاموش کرد. شانه‌هایش زیر لحاف تکان‌تکان می‌خورد

    • عدوی تو نیستم من، انکار توام

      ناما جعفری، شاعر ایرانی، در مجموعه‌ای با عنوان «تجمع در سلول انفرادی» کوشیده است تجربۀ پرورده و بالیده شدن اندیشه و عاطفۀ شاعران ایرانی را در برخورد به فرایافت پیکار مدنی نمایش دهد.

    • من یک ادوارد دست قیچی هستم ای تیم برتون لعنتی

      آدم به دوستی این موجودات عجیب، اما معصوم و صادق بیشتر می‌تواند اعتماد کند تا کسانی که پشت علاقه‌شان یک دنیا خودخواهی، منفعت‌طلبی و ریاکاری نهفته است. من ترجیح می‌دهم در آن قلعه گوتیک با ادوارد دست قیچی زندگی کنم، از رولت‌های گوشت سویینی تاد بخورم

    • چشمان کاملاً باز استنلی کوبریک

      هفت سال بعد، «کوبریک» فیلم تحسین‌برانگیز «غلاف تمام فلزی» را درباره جنگ ویتنام به‌تصویر کشید. آخرین فیلم این نابغه سینما در سال ۱۹۹۹ و با فاصله ۱۲ سال بعد از فیلم قبلی ساخته شد؛ «چشمان کاملا بسته» با بازی «تام کروز» و «نیکول کیدمن» که از جشنواره ونیز موفق به کسب جایزه شد.

۱۳۹۴ مهر ۲, پنجشنبه

رومن پولانسکی،از سال ۱۹۷۷ به اتهام داشتن رابطه با دختری ۱۳ ساله دادگاهی می شود

رومن پولانسکی در ادامه رسیدگی به پرونده تجاوز به دختری نوجوان روز گذشته در دادگاهی در لهستان حضور یافت تا شرایط استرداد او به آمریکا بررسی شود.





در تلگرام به کانال سه پنج بپیوندید تا از تازه‌ترین مطالب آن باخبر شوید:
در صورت تمايل به پيوستن به كانال تلگرام اين صفحه، لينك زير را روى گوشى موبايل خود باز كنيد و پس از باز شدن آن، در پايين صفحه روى Join+ كليك كنيد



رومن پولانسکی در ادامه رسیدگی به پرونده تجاوز به دختری نوجوان روز گذشته در دادگاهی در لهستان حضور یافت تا شرایط استرداد او به آمریکا بررسی شود.  

رومن پولانسکی فیلمساز متولد لهستان و مقیم فرانسه که از سال ۱۹۷۷ به اتهام داشتن رابطه با دختری ۱۳ ساله از سوی پلیس آمریکا تحت تعقیب است دیروز در ادامه بررسی این پرونده در دادگاه "کراکوف" در لهستان حضور یافت. 

پولانسکی در همان زمان پس از دریافت احضاریه و پیش از برگزاری دادگاه از آمریکا به اروپا گریخت و دیگر به آمریکا سفر نکرد. در اواخر اکتبر سال قبل زمانی که پولانسکی برای حضور در گشایش موزه در ورشو حضور داشت، مقام‌های آمریکایی با مقام‌های لهستانی برای دستگیر کردن او تماس گرفتند. این کارگردان ۸۱ ساله توسط دادستانی شهر کراکوف بازجویی شد، اما بازداشت نشد.


آن زمان توماژ نالژ، مشاور رئیس جمهور لهستان گفت که پیگیری برای دستگیری فرزند هولوکاست در مراسم افتتاح موزه یهودیان که قرار است قرن‌ها آرامش یهودیان در لهستان پیش از هولوکاست را بازتاب دهد، عملی نامناسب است. او گفت که از نگاه تاریخ لهستان این اقدام جهالت محض است.

پولانسکی مادرش را در هولوکاست از دست داد و خودش به کمک مدارک جعلی که او را غیر یهودی نشان می‌داد، جان به‌در برد. دادستان عمومی لهستان در سال ۲۰۱۰ اعلام کرد که به دلیل آنکه از زمان وقوع جرم مدت زیادی گذشته است، لهستان نمی‌تواند پولانسکی را به آمریکا بازگرداند.

او در سال ۲۰۰۹ نیز پس از سفر به شهر زوریخ سوئیس برای دریافت جایزه‌اش در یک جشنواره فیلم بازداشت شد، ولی قرار استرداد او رد شد و پولانسکی سرانجام اجازه یافت که به فرانسه بازگردد.

مقامات قضایی آمریکا رومن پولانسکی را متهم می‌کنند که در سال ۱۹۷۷ در جریان یک مهمانی شبانه در ویلای جک نیکلسون، هنرپیشه نامی هالیوود، از دختری ۱۳ ساله به نام سامانتا گایمر سوءاستفاده جنسی کرده است. این عمل طبق قوانین ایالت کالیفرنیا تجاوز به فرد زیر سن قانونی به شمار می‌آید.

رومن پولانسکی در ۱۵ آوریل ۱۹۷۷ با شکایت والدین خانم گایمر دستگیر شد. او در دادگاه به جرم خود اقرار کرد و به سه ماه زندان محکوم شد. اما پس از ۴۲ روز با سپردن وثیقه آزاد شد و سپس بدون اجازه مقامات قضایی در ۳۱ ژانویه ۱۹۷۸ به فرانسه پرواز کرد. دادگاه کراکوف در حال حاضر باید برای استرداد کارگردان 81 ساله به امریکا تصمیم گیری کرده و حکم نهایی را به وزارت دادگستری این کشور ارجاع دهد.

(تصاویر) رومن پولانسکی در دادگاه

(تصاویر) رومن پولانسکی در دادگاه

(تصاویر) رومن پولانسکی در دادگاه

(تصاویر) رومن پولانسکی در دادگاه

(تصاویر) رومن پولانسکی در دادگاه

(تصاویر) رومن پولانسکی در دادگاه

(تصاویر) رومن پولانسکی در دادگاه

هیچ نظری موجود نیست:

پادکست سه پنج