حرکت در سطح

  • من را فرانسوی ببوس

    روايتی است از زير گلو تا پشت گردن که آيه هايش به خط نستعليق آمده اند. رنگ پريده از خواب های غمگين. شصت و يک سوره از تورات تنی. بخش شعرها به عنوان "من را فرانسوی ببوس" عاشقانه هايى ست همراه با واکنش های سياسی و اجتماعی. شعرها سايه هايی هستند، افتاده روی قبرها با تابوت های آماده، رو به درخت های خشک شده ، رو به آدم های خشک شده ، رو به آهن های به کار رفته در تن. بغلشان رفت به آغوش، بغلشان کنيد. بغلشان کنيد.

    • این برنامه شعر خوانی هوشنگ چالنگی POEM

      و گزارش این علف بی رنگ به همراه تو این گونه ست اگر این شب ست اگر این نسیم به همراه تو نواده ی خوابالود هم سیاهی ی تنها خود تویی بهین شب تنها که خود می سازی و آبها که در پای تو می خسبند رنگ می گیرد. .

    • گفتگوی رادیویی با رضا قاسمی

      غلطید به پهلوی راست. مدتی همینطور بی‌حرکت ماند؛ خیره به نور ملایمی که از پنجره رو به کوچه می‌آمد. دستش را از زیر لحاف بیرون آورد و چراغ را خاموش کرد. شانه‌هایش زیر لحاف تکان‌تکان می‌خورد

    • عدوی تو نیستم من، انکار توام

      ناما جعفری، شاعر ایرانی، در مجموعه‌ای با عنوان «تجمع در سلول انفرادی» کوشیده است تجربۀ پرورده و بالیده شدن اندیشه و عاطفۀ شاعران ایرانی را در برخورد به فرایافت پیکار مدنی نمایش دهد.

    • من یک ادوارد دست قیچی هستم ای تیم برتون لعنتی

      آدم به دوستی این موجودات عجیب، اما معصوم و صادق بیشتر می‌تواند اعتماد کند تا کسانی که پشت علاقه‌شان یک دنیا خودخواهی، منفعت‌طلبی و ریاکاری نهفته است. من ترجیح می‌دهم در آن قلعه گوتیک با ادوارد دست قیچی زندگی کنم، از رولت‌های گوشت سویینی تاد بخورم

    • چشمان کاملاً باز استنلی کوبریک

      هفت سال بعد، «کوبریک» فیلم تحسین‌برانگیز «غلاف تمام فلزی» را درباره جنگ ویتنام به‌تصویر کشید. آخرین فیلم این نابغه سینما در سال ۱۹۹۹ و با فاصله ۱۲ سال بعد از فیلم قبلی ساخته شد؛ «چشمان کاملا بسته» با بازی «تام کروز» و «نیکول کیدمن» که از جشنواره ونیز موفق به کسب جایزه شد.

۱۳۹۴ اردیبهشت ۵, شنبه

سرنوشت یاس، ‌یانی و شجریان؛‌ «در ارشاد ممنوع الکار نداریم»

مدیرکل دفتر موسیقی وزارت ارشاد با بیان این‌که از نظر این وزارتخانه، هنرمند ممنوع‌الکار وجود ندارد،‌ اعلام کرد که برای صدور مجوز از مراجع ذیصلاح، استعلام انجام می‌شود.







مدیرکل دفتر موسیقی وزارت ارشاد با بیان این‌که از نظر این وزارتخانه، هنرمند ممنوع‌الکار وجود ندارد،‌ اعلام کرد که برای صدور مجوز از مراجع ذیصلاح، استعلام انجام می‌شود.
پیروز ارجمند، مدیر دفتر موسیقی ارشاد،‌ روز شنبه ۵ اردیبهشت،‌ در گفت‌وگویی با خبرگزاری مهر در مورد ممنوعیت فعالیت برخی هنرمندان عرصه موسیقی، اعلام کرد‌: «از نگاه دفتر موسیقی هیچ هنرمندی ممنوع‌الکار نیست. همه هنرمندان فعالیت می‌کنند و هر هنرمندی می‌تواند اثر خود را به دفتر موسیقی ارائه دهد تا این اثر بررسی شود.»
آقای ارجمند درباره وجود برخی محدودیت‌ها برای فعالیت بعضی هنرمندان، گفت:‌ «آنچه که به محدودیت فعالیت برای هنرمندانی که پرونده قضایی، امنیتی و انتظامی دارند، بازمی‌گردد موضوعی است که در همه جای دنیا وجود دارد. یعنی اگر شما در هر شغلی بخواهید فعالیت مستمری داشته باشید، نهاد مرجع از شما به عنوان متقاضی شغل، سوءپیشینه و امثال این‌ها را می‌خواهد.»
مدیرکل دفتر موسیقی ارشاد، در ادامه با اشاره به این‌که در ارشاد واژه‌ای به نام «هنرمند ممنوع‌الکار» وجود ندارد، تاکید کرد که «در مورد افراد، از مراجع قضایی و انتظامی باید اطلاعاتی را دریافت کنیم.»
پیشتر حسین نوش‌آبادی، سخنگوی وزارت ارشاد در گفت‌وگویی با روزنامه مردم امروز، مشکلات سیاسی و امنیتی را اصلی‌ترین مسئله ممنوع‌الکاری برخی هنرمندان مانند محمدرضا شجریان در ایران دانسته و گفته بود: «ما نهادی نیستیم که این گونه شرایط را بررسی کنیم و برای مجوز دادن از نهادهای دیگری استعلام می‌کنیم.»
به گفته سخنگوی وزارت ارشاد، «‌اگر آقای شجریان خودش در جهت منع مشکلاتی که وجود دارد بکوشد، این وزارتخانه از حضور ایشان استقبال می‌کند.»
در همین رابطه مدیر دفتر موسیقی وزارت ارشاد هم با اعلام این‌که برخی هنرمندان تا رفع موانع مورد نظر مراجع ذیصلاح، نمی‌توانند مجوز دریافت کنند، گفت: «مجوز نهایی برخی هنرمندان تا رفع ممنوعیت صادر نمی‌شود؛ من روی این موضوع تاکید زیادی دارم چرا که در بسیاری از رسانه ها تعبیر کرده‌اند که وزارت ارشاد به فلان هنرمند اجازه کار نداده است.»
آقای ارجمند در ادامه با اشاره به موضوع فعالیت محمدرضا شجریان، ‌اعلام کرد: «آیا استاد شجریان هم اکنون آلبوم تولید نمی‌کند؟ آیا ایشان در این سال‌ها کنسرت نداده‌اند؟ ما بارها اعلام کرده‌ایم که اگر ایشان بخواهد در ایران کنسرت بدهد و یا آلبومی را تولید کند ما تمام کارهایی را که مربوط به دفتر موسیقی است انجام می‌دهیم و به طور حتم اگر آن موانعی که اشاره کردم رفع شود، مجوز را صادر خواهیم کرد.»
با این‌که مسئولان وزارت ارشاد در گفت‌وگوهای متعددی،‌ از لزوم انجام استعلام از بعضی مراجع ذی‌صلاح، به منظور صدور مجوز برای برخی هنرمندان سخن گفته‌اند،‌ اما تاکنون اسمی از این مراجع برده نشده و کسی در مورد معیارهای این مراجع صحبتی نکرده است.
مجوز برای «یاس» و «یانی»
بخش دیگری از گفت‌وگوی مدیر دفتر موسیقی ارشاد،‌ به صدور مجوز برای بعضی خوانندگان فاقد مجوز مانند «یاس» و همچنین سرنوشت برگزاری کنسرت یانی در ایران، ‌اختصاص داشت.
آقای ارجمند درباره این مسئله که اعلام شده برخی خوانندگان مانند «یاس» باید تا سال ۹۶ صبر کنند تا مجوز رسمی بگیرند،‌ گفت:‌ «به هیچ عنوان اینطور نیست؛ از دید ما هر هنرمندی همین امروز اثر خود را به دفتر موسیقی ارائه دهد ما فردا آن را به شورا برای بررسی می‌بریم و هیچ محدودیتی در این زمینه نداریم.»
به گفته مدیر موسیقی ارشاد،‌ «اگر یاس هم کارش را به دفتر موسیقی وزارت ارشاد بیاورد، کار او هم در شورا بررسی خواهد شد.»
بخش پایانی صحبت‌های پیروز ارجمند به کنسرت یانی در ایران اختصاص داشت.
او در این باره اعلام کرد: ‌«مدیر برنامه‌های تکنیکی و فنی این هنرمند چندی پیش به ایران سفر کرد و از تمامی سالن‌هایی که می‌توانستند میزبان کنسرت یانی باشند دیدن کرد؛ قرار است نتیجه نهایی مذاکرات در آینده‌ای نزدیک اعلام شود که آیا طرفین به توافق می‌رسند یا نمی‌رسند.»
سال گذشته،‌ کیتارو، آهنگساز و نوازنده سرشناس ژاپنی، برای چند روز به ایران سفر کرد و به اجرای برنامه پرداخت. بعد از آن بود که احتمال اجرای کنسرت توسط یانی هم شکل جدی‌تری به خود گرفت به طوری‌که اعلام شد مدیر برنامه‌های او به ایران سفر کرده است.

هیچ نظری موجود نیست:

پادکست سه پنج