حرکت در سطح

  • من را فرانسوی ببوس

    روايتی است از زير گلو تا پشت گردن که آيه هايش به خط نستعليق آمده اند. رنگ پريده از خواب های غمگين. شصت و يک سوره از تورات تنی. بخش شعرها به عنوان "من را فرانسوی ببوس" عاشقانه هايى ست همراه با واکنش های سياسی و اجتماعی. شعرها سايه هايی هستند، افتاده روی قبرها با تابوت های آماده، رو به درخت های خشک شده ، رو به آدم های خشک شده ، رو به آهن های به کار رفته در تن. بغلشان رفت به آغوش، بغلشان کنيد. بغلشان کنيد.

    • این برنامه شعر خوانی هوشنگ چالنگی POEM

      و گزارش این علف بی رنگ به همراه تو این گونه ست اگر این شب ست اگر این نسیم به همراه تو نواده ی خوابالود هم سیاهی ی تنها خود تویی بهین شب تنها که خود می سازی و آبها که در پای تو می خسبند رنگ می گیرد. .

    • گفتگوی رادیویی با رضا قاسمی

      غلطید به پهلوی راست. مدتی همینطور بی‌حرکت ماند؛ خیره به نور ملایمی که از پنجره رو به کوچه می‌آمد. دستش را از زیر لحاف بیرون آورد و چراغ را خاموش کرد. شانه‌هایش زیر لحاف تکان‌تکان می‌خورد

    • عدوی تو نیستم من، انکار توام

      ناما جعفری، شاعر ایرانی، در مجموعه‌ای با عنوان «تجمع در سلول انفرادی» کوشیده است تجربۀ پرورده و بالیده شدن اندیشه و عاطفۀ شاعران ایرانی را در برخورد به فرایافت پیکار مدنی نمایش دهد.

    • من یک ادوارد دست قیچی هستم ای تیم برتون لعنتی

      آدم به دوستی این موجودات عجیب، اما معصوم و صادق بیشتر می‌تواند اعتماد کند تا کسانی که پشت علاقه‌شان یک دنیا خودخواهی، منفعت‌طلبی و ریاکاری نهفته است. من ترجیح می‌دهم در آن قلعه گوتیک با ادوارد دست قیچی زندگی کنم، از رولت‌های گوشت سویینی تاد بخورم

    • چشمان کاملاً باز استنلی کوبریک

      هفت سال بعد، «کوبریک» فیلم تحسین‌برانگیز «غلاف تمام فلزی» را درباره جنگ ویتنام به‌تصویر کشید. آخرین فیلم این نابغه سینما در سال ۱۹۹۹ و با فاصله ۱۲ سال بعد از فیلم قبلی ساخته شد؛ «چشمان کاملا بسته» با بازی «تام کروز» و «نیکول کیدمن» که از جشنواره ونیز موفق به کسب جایزه شد.

۱۳۹۳ شهریور ۳۰, یکشنبه

يك مستند ايراني، نماينده سينماي دانمارك شد

فيلم مستند ايراني "ما روزنامه نگاريم"نماينده سينماي دانمارك شد. فيلم مستند "ما روزنامه نگاريم" ساخته احمد جلالي فراهاني، از سوي دفتر جشنواره مؤسسه ملي فيلم دانمارك به عنوان نماينده سينماي مستند اين كشور براي حضور در جشنواره هاي جهاني، برگزيده شد.



فيلم مستند ايراني "ما روزنامه نگاريم"نماينده سينماي دانمارك شد. فيلم مستند "ما روزنامه نگاريم" ساخته احمد جلالي فراهاني، از سوي دفتر جشنواره مؤسسه ملي فيلم دانمارك به عنوان نماينده سينماي مستند اين كشور براي حضور در جشنواره هاي جهاني، برگزيده شد. هيئت ٩ نفره مؤسسه ملي فيلم دانمارك پس از بررسي فيلمهاي إرسال شده به اين دفتر،  مستند "ما روزنامه نگاريم" را به عنوان نماينده سينماي مستند دانمارك برگزيد و قرار است بزودي اين فيلم به جشنواره هاي معتبر جهاني إرسال گردد. همزمان دفتر جشنواره بين المللي فيلمهاي مستند كپنهاگ موسوم به Copenhagen DOX Festival نيز اعلام كرد كه مستند "ما روزنامه نگاريم" براي نمايش در بخش مسابقه اين جشنواره برگزيده شده است. قرار است اين فيلم در بخش "مستند اول" به رقابت با ساير شركت كنندگان بپردازد.



جشنواره بين المللي فيلمهاي مستند كپنهاگ يكي از معتبرترين جشنواره هاي مستند شمال اروپاست كه همه ساله در ماه نوامبر در پايتخت دانمارك با شركت بيش از ٢٠٠ فيلم از سراسر جهان برگزار مي شود. فيلم مستند "ما روزنامه نگاريم" به مرور اوضاع و احوال روزنامه نگاري در ايران پس از به قدرت رسيدن محمود احمدي نژاد در سال ١٣٨٤ تا سال جاري خورشيدي مي پردازد. اين فيلم كه بخش عمده آن بصورت زير زميني در ايران فيلمبرداري شده است، تأثير حوادث پيش و پس از انتخابات سال ١٣٨٨ بر فضاي رسانه اي كشور و روزنامه نگاران ايراني و روزنامه نگاري در ايران، را به تصوير مي كشد. مستند "ما روزنامه نگاريم" در شركت فيلمسازي "دنيش داك پروداكشن" توليد و از سوي مؤسسه فيلم دانمارك و شبكه هاي يك و دو تلويزيون اين كشور، حمايت مالي شده است.


احمد جلالي فراهاني سازنده اين فيلم كه از سال ٢٠١٠ ميلادي مقيم دانمارك است، در سال ١٣٨٨ به اتهام جاسوسي و اقدام عليه امنيت ملي در پي هجوم شبانه مأموران وزارت اطلاعات جمهوري اسلامي به منزلش بازداشت و روانه زندان اوين شد. فراهاني كه هنگام دستگيري دبير سرويس اجتماعي خبرگزاري مهر بود، در تابستان سال ١٣٨٩ پس از تشكيل آخرين جلسه دادگاهش و در شرايطي كه از سوي مأموران امنيتي به زندان اوين احضار شده بود، از ايران گريخت. تا پيش از به قدرت رسيدن محمود احمدي نژاد، احمد جلالي فراهاني، به عنوان گزارشگر ارشد، در روزنامه ايران قلم مي زد و در سابقه او هم كاري با روزنامه هاي اعتماد ملي، اعتماد، شرق، همشهري و روزنامه تهران امروز نيز ديده مي شود. فراهاني هم اكنون در شركت فيلمسازي "دنيش داك پروداكشن" به عنوان كارگردان و تدوينگر مشغول بكار است و در حال حاضر تدوين يك فيلم دانماركي را در دست دارد. او در سال ٢٠١٠ ميلادي و پس از آنكه يكي از فيلمهاي مستند كوتاهش در يكي از بخش هاي جانبي جشنواره بين المللي فيلمهاي مستند دانمارك به نمايش درآمد راهي دانمارك شد و هم اكنون در اين كشور اقامت دارد.






هیچ نظری موجود نیست:

پادکست سه پنج