حرکت در سطح

  • من را فرانسوی ببوس

    روايتی است از زير گلو تا پشت گردن که آيه هايش به خط نستعليق آمده اند. رنگ پريده از خواب های غمگين. شصت و يک سوره از تورات تنی. بخش شعرها به عنوان "من را فرانسوی ببوس" عاشقانه هايى ست همراه با واکنش های سياسی و اجتماعی. شعرها سايه هايی هستند، افتاده روی قبرها با تابوت های آماده، رو به درخت های خشک شده ، رو به آدم های خشک شده ، رو به آهن های به کار رفته در تن. بغلشان رفت به آغوش، بغلشان کنيد. بغلشان کنيد.

    • این برنامه شعر خوانی هوشنگ چالنگی POEM

      و گزارش این علف بی رنگ به همراه تو این گونه ست اگر این شب ست اگر این نسیم به همراه تو نواده ی خوابالود هم سیاهی ی تنها خود تویی بهین شب تنها که خود می سازی و آبها که در پای تو می خسبند رنگ می گیرد. .

    • گفتگوی رادیویی با رضا قاسمی

      غلطید به پهلوی راست. مدتی همینطور بی‌حرکت ماند؛ خیره به نور ملایمی که از پنجره رو به کوچه می‌آمد. دستش را از زیر لحاف بیرون آورد و چراغ را خاموش کرد. شانه‌هایش زیر لحاف تکان‌تکان می‌خورد

    • عدوی تو نیستم من، انکار توام

      ناما جعفری، شاعر ایرانی، در مجموعه‌ای با عنوان «تجمع در سلول انفرادی» کوشیده است تجربۀ پرورده و بالیده شدن اندیشه و عاطفۀ شاعران ایرانی را در برخورد به فرایافت پیکار مدنی نمایش دهد.

    • من یک ادوارد دست قیچی هستم ای تیم برتون لعنتی

      آدم به دوستی این موجودات عجیب، اما معصوم و صادق بیشتر می‌تواند اعتماد کند تا کسانی که پشت علاقه‌شان یک دنیا خودخواهی، منفعت‌طلبی و ریاکاری نهفته است. من ترجیح می‌دهم در آن قلعه گوتیک با ادوارد دست قیچی زندگی کنم، از رولت‌های گوشت سویینی تاد بخورم

    • چشمان کاملاً باز استنلی کوبریک

      هفت سال بعد، «کوبریک» فیلم تحسین‌برانگیز «غلاف تمام فلزی» را درباره جنگ ویتنام به‌تصویر کشید. آخرین فیلم این نابغه سینما در سال ۱۹۹۹ و با فاصله ۱۲ سال بعد از فیلم قبلی ساخته شد؛ «چشمان کاملا بسته» با بازی «تام کروز» و «نیکول کیدمن» که از جشنواره ونیز موفق به کسب جایزه شد.

۱۳۹۲ اسفند ۲۴, شنبه

دختر سوری و بادکنک؛ اثر تازه بنکسی در سومین سالگرد جنگ داخلی سوریه


هنرمند سرشناس بریتانیایی که با نام مستعار بنکسی و با پنهان کردن هویت خود کار می کند، یکی از مشهورترین آثار خود را در سومین سالگرد جنگ سوریه بازسازی کرده است.

بنکسی تصویر دختر سوری با بادکنک (راست) را بر اساس اثر دیگرش
در سال ۲۰۰۲ خلق کرده است

هنرمند سرشناس بریتانیایی که با نام مستعار بنکسی و با پنهان کردن هویت خود کار می کند، یکی از مشهورترین آثار خود را در سومین سالگرد جنگ سوریه بازسازی کرده است.
روز ۱۳ مارس تصویر دختر روسری به سر سوری با بادکنک قرمز در چندین مکان مهم دنیا، از جمله برج ایفل و ستون نلسون در میدان ترافالگار لندن به نمایش در می آید.
این تصویر جدید بخشی از تبلیغات کمپین "با سوریه" ( #withsyria) است که تجمع هایی را در دنیا در حمایت از قربانیان درگیری های سوریه برگزار می کند.
دختر سوری و بادکنک بر اساس یک تصویر شابلونی (نقاشی با اسپری) از بنکسی است که نخستین بار در سال ۲۰۰۲ بر دیواری در لندن دیده شد.
بنکسی در بیانیه ای در وبسایتش، به ۱۵ کودکی اشاره کرده است که بازداشت شدنشان به دلیل خلق گرافیتی هایی در حمایت از دموکراسی، نخستین اعتراضات علیه رژیم اسد را در مارس ۲۰۱۱ برانگیخت.
او نوشته است: "این اعتراضات موجی از خشونت را در سراسر سوریه به راه انداخت و به جنگی داخلی کشیده شد و ۹ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر را بی خانمان کرد."
روز پنجشنبه، در سومین سالگرد آغاز درگیری ها در سوریه، این اثر هنری بنکسی نمایشی جهانی خواهد یافت و در میدان های فراوانی در سراسر جهان، همزمان هزاران بادکنک قرمز به هوا خواهد رفت.
ادریس آلبا، بازیگر و گروه موسیقی بریتانیایی البو (Elbow) به تجمع کنندگان در میدان ترافالگار خواهند پیوست. این تجمع در ساعت ۱۸ به وقت گرینویچ برگزار خواهد شد.
بنکسی با دیوارنگاره هایی که در بریستول و سپس لندن رسم کرد به شهرت رسید و چون دیوارنگاری به دلیل آسیب رسانی به اموال عمومی جرم محسوب می شود، سال‌ها فعالیت پنهانی داشته است.
این هنرمند معترض که مشهورترین هنرمند خیابانی محسوب می‌شود، تاکنون در برابر دوربین‌های عکاسی و تلویزیونی ظاهر نشده و کسی چهره او را ندیده است.
در سال ۲۰۱۱ فیلمی مستندی از او نامزد اسکار بهترین مستند شد.

هیچ نظری موجود نیست:

پادکست سه پنج