نه پایگاه تاریخ نگاری و نه سازمان سینمایی و نه خود وزارت ارشاد در حدی نیستند که تاثیری بر محبوبیت شگرف این دو اسطوره تاریخ سینما و هنر ایران داشته باشند برعکس خوب میدانند که نزدیکی به این دو هنرمند است که برای آنان اندکی مشروعیت می آورد، گوگوش اسطوره زنان نو اندیش و پیشرو ایران است و بهروز وثوقی پدر و قیصر سینمای ایران که هر کس با اندکی پژوهش در گوشه وکنار مملکت به وضوح خواهد دید که فیلمهای نیم قرن پیش بهروز وثوقی هنوز هم فرهنگ سازی میکند.
واکنش به نامهای گوگوش و بهروز وثوقی در سایت تاریخ نگاری سینمای ایران
پایگاه تاریخ نگاری سینمای ایران اطلاعات برخی بازیگران پیش از انقلاب از جمله فائقه آتشین مشهور به گوگوش و بهروز وثوقی را در بخش انگلیسی این سایت ثبت و منتشر کرده که واکنش برانگیز شده است.
برخی از رسانه های ایران این حرکت را به رسمیت شناختن گوگوش و بهروز وثوقی دانستهاند .
و روزنامه کیهان در ایران هم به این حرکت خرده گرفته و گفته: این سازمان درحالی "فائقه آتشین" مشهور به "گوگوش" و "بهروز وثوقی" و... را به عنوان اهالی سینما مطرح و نام آنها را ترویج میکند که در کارنامه این افراد نقش مخرب فرهنگی و اخلاقی؛ کاملا بدیهی و غیرقابل کتمان است
پایگاه تاریخ نگاری سینمای ایران متعلق به سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است که به منظور ثبت سوابق سینماگران ایرانی در اردیبهشت ۹۷ راه اندازی شد.
عنوان احمقانهی «نقش مخرب فرهنگی و اجتماعی» را در حالی به کار میبرند که یکی از این دو، سمبل موسیقی پاپ فارسیست که تا ابد، هیچکس نخواهد توانست سبک و سیاق آواز خواندنش و اجرای ترانههایش - که بیشترشان از بهترینهای تاریخ موسیقی ملی ماست - را نادیده بگیرد. که اگر بگیرد کور است و متعصب و چه بدبخت.
و دیگری که فارغ از ستارهی سینما بودن، در فیلمهای جریانبرانگیز و موج نوی سینمای آن روزهای ایران، ایفای نقش کرده و مردم او را آنقدر در آن نقشها باورش کردهاند که بعد از چهل سال دوری و تبعید، هنوز معرف بخشی از فرهنگ و متعلق به خاطرات آن روزهای مردم ایران است.
پس حتما توقع دارن اسم خمینی و خامنه ای و دار و دستشونو توی سایت بگذارن چون این دو تا نقشمخرب فرهنگی نداشتن؟؟
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر