حرکت در سطح

  • من را فرانسوی ببوس

    روايتی است از زير گلو تا پشت گردن که آيه هايش به خط نستعليق آمده اند. رنگ پريده از خواب های غمگين. شصت و يک سوره از تورات تنی. بخش شعرها به عنوان "من را فرانسوی ببوس" عاشقانه هايى ست همراه با واکنش های سياسی و اجتماعی. شعرها سايه هايی هستند، افتاده روی قبرها با تابوت های آماده، رو به درخت های خشک شده ، رو به آدم های خشک شده ، رو به آهن های به کار رفته در تن. بغلشان رفت به آغوش، بغلشان کنيد. بغلشان کنيد.

    • این برنامه شعر خوانی هوشنگ چالنگی POEM

      و گزارش این علف بی رنگ به همراه تو این گونه ست اگر این شب ست اگر این نسیم به همراه تو نواده ی خوابالود هم سیاهی ی تنها خود تویی بهین شب تنها که خود می سازی و آبها که در پای تو می خسبند رنگ می گیرد. .

    • گفتگوی رادیویی با رضا قاسمی

      غلطید به پهلوی راست. مدتی همینطور بی‌حرکت ماند؛ خیره به نور ملایمی که از پنجره رو به کوچه می‌آمد. دستش را از زیر لحاف بیرون آورد و چراغ را خاموش کرد. شانه‌هایش زیر لحاف تکان‌تکان می‌خورد

    • عدوی تو نیستم من، انکار توام

      ناما جعفری، شاعر ایرانی، در مجموعه‌ای با عنوان «تجمع در سلول انفرادی» کوشیده است تجربۀ پرورده و بالیده شدن اندیشه و عاطفۀ شاعران ایرانی را در برخورد به فرایافت پیکار مدنی نمایش دهد.

    • من یک ادوارد دست قیچی هستم ای تیم برتون لعنتی

      آدم به دوستی این موجودات عجیب، اما معصوم و صادق بیشتر می‌تواند اعتماد کند تا کسانی که پشت علاقه‌شان یک دنیا خودخواهی، منفعت‌طلبی و ریاکاری نهفته است. من ترجیح می‌دهم در آن قلعه گوتیک با ادوارد دست قیچی زندگی کنم، از رولت‌های گوشت سویینی تاد بخورم

    • چشمان کاملاً باز استنلی کوبریک

      هفت سال بعد، «کوبریک» فیلم تحسین‌برانگیز «غلاف تمام فلزی» را درباره جنگ ویتنام به‌تصویر کشید. آخرین فیلم این نابغه سینما در سال ۱۹۹۹ و با فاصله ۱۲ سال بعد از فیلم قبلی ساخته شد؛ «چشمان کاملا بسته» با بازی «تام کروز» و «نیکول کیدمن» که از جشنواره ونیز موفق به کسب جایزه شد.

۱۳۹۶ دی ۱۵, جمعه

موج تازه‌ی بازداشت‌‌ها


به موازات اعتراض‌‌‌‌های سراسری در شهرهای گوناگون، ماموران امنیتی و انتظامی اقدام به بازداشت معترضان کردند. تاکنون بیش از هزار تن بازداشت شده‌اند. در دو روز گذشته نیز دستگیری و بازداشت فعالان دانشجویی اوج گرفته است و ماموران در خیابان یا خانه آنها را بازداشت می‌کنند. 












به گفته ی پلیس ایران در هفته‌‌‌ی اخیر بیش از هزار نفر بازداشت شده‌اند.
به موازات اعتراض‌‌‌‌های سراسری در شهرهای گوناگون، ماموران امنیتی و انتظامی اقدام به بازداشت معترضان کردند. تاکنون بیش از هزار تن بازداشت شده‌اند. 
در دو روز گذشته نیز دستگیری و بازداشت فعالان دانشجویی اوج گرفته است و ماموران در خیابان یا خانه آنها را بازداشت می‌کنند.
شوراهای صنفی دانشجویان ۲۷ دانشگاه کشور با انتشار نامه ای سرگشاده خطاب به وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نسبت به بازداشت دانشجویان دانشگاههای مختلف واکنش نشان داد. این شورا از وزیر علوم که پیش تر مدعی عدم بازداشت دانشجویان شده بود خواست برای آزاد کردن هر چه زودتر دانشجویان اقدام کند.
متن کامل نامه به این شرح است:
وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری، جناب دکتر غلامی
ریاست محترم سازمان امور دانشجویان کشور، جناب آقای دکتر صدیقی
با عرض سلام؛
احتراما همانگونه که مستحضر می باشید، در پی اعتراضات مردمی در باب مسائل صنفی از جمله مشکلات اقتصادی و معیشتی در روزهای اخیر، این اعتراضات به صورت کاملا مسالمت آمیز و به دور از هر گونه تنش و درگیری و اغتشاش در برخی از دانشگاهها و توسط دانشجویان گرامی به عنوان قشر فرهیخته کشور صورت پذیرفت که مطابق با ماده ۱۲ منشور حقوق دانشجویی اجتماعات و اعتراضات مسالمت آمیز در دانشگاهها آزاد و بلامانع می باشد و همچنین مطابق حق آزادی بیان و همچنین حق انتقاد و مطالبه گری مذکور در منشور حقوق دانشجویی تعارضی با قوانین ندارد. اما در کمال تاسف مطلع شدیم در برخی دانشگاهها این تجمعات با دخالت نیروهای امنیتی روبرو و به بازداشت تعدادی از فعالین دانشجویی در فضای خارج از اجتماعات به اتهامات واهی و خلاف واقع ختم شده است بطوری که برخی از این افراد هیچ گونه ارتباطی با تجمعات نیز نداشته اند، که این امر باعث تشویش اذهان دانشجویان در سراسر کشور گردیده است. با توجه به مسئولیت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در قبال دانشجویان این مرز و بوم، شورای صنفی دانشجویان دانشگاه های ذیل خواهان آزادی بدون قید و شرط دانشجویان نام برده در زیر و همچنین عدم تکرار چنین اتفاقاتی در آینده می باشد.
اسامی دانشجویان به شرح زیر می باشد:
دانشگاه علامه طباطبایی:
فائزه عبدی پور - مجید مسافر - محمد خانی - سیاوش امجدی - محسن شاهسون - سینا غفاری
دانشگاه تهران:
لیلا حسین زاده - سینا ربیعی - محسن حق شناس - میکائیل قلی راد - پدرام پذیره - محمد محمدیان - علی مظفری - مهدی وهابی ثانی- سهیل موحدان - آرش آوری - دانیال ایمان - امیر حسین علم طلب - مجید اکبری - محسن ترابی - کسری نوری - عارف فتحی - محسن میر محسنی - محمد جواهری
دانشگاه صنعتی شریف :
محمد شریفی مقدم ریابی
شوراهای صنفی امضا کننده نامه به وزیر علوم:
۱- دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل
۲- دانشگاه صنعتی ارومیه
۳- دانشگاه مازندران
۴- دانشگاه شهید مدنی تبریز
۵- دانشگاه گنبد کاووس
۶- دانشگاه زنجان
۷- دانشگاه علوم اجتماعی تهران
۸- دانشگاه مراغه
۹- دانشگاه تهران
۱۰- دانشگاه علامه طباطبایی
۱۱- دانشگاه کاشان
۱۲- دانشگاه رازی کرمانشاه
۱۳- دانشگاه فرهنگیان
۱۴- دانشگاه تحصیلات تکمیلی و فناوری پیشرفته کرمان
۱۵- دانشگاه سیستان و بلوچستان
۱۶- دانشگاه علم و صنعت
۱۷- مجتمع اموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین
۱۸- بین المللی امام خمینی قزوین
۱۹- فعالین صنفی دانشگاه شهید بهشتی تهران
۲۰- دانشگاه صنعتی کرمانشاه
۲۱- دانشگاه هنر تبریز
۲۲- دانشگاه نیشابور
۲۳-دانشگاه امیرکبیر
۲۴-دانشگاه سبزوار
۲۵-دانشگاه منابع طبیعی گرگان
۲۶- فعالین صنفی دانشگاه صنعتی اصفهان
۲۷- دانشگاه صنعت نفت

هیچ نظری موجود نیست:

پادکست سه پنج