حرکت در سطح

  • من را فرانسوی ببوس

    روايتی است از زير گلو تا پشت گردن که آيه هايش به خط نستعليق آمده اند. رنگ پريده از خواب های غمگين. شصت و يک سوره از تورات تنی. بخش شعرها به عنوان "من را فرانسوی ببوس" عاشقانه هايى ست همراه با واکنش های سياسی و اجتماعی. شعرها سايه هايی هستند، افتاده روی قبرها با تابوت های آماده، رو به درخت های خشک شده ، رو به آدم های خشک شده ، رو به آهن های به کار رفته در تن. بغلشان رفت به آغوش، بغلشان کنيد. بغلشان کنيد.

    • این برنامه شعر خوانی هوشنگ چالنگی POEM

      و گزارش این علف بی رنگ به همراه تو این گونه ست اگر این شب ست اگر این نسیم به همراه تو نواده ی خوابالود هم سیاهی ی تنها خود تویی بهین شب تنها که خود می سازی و آبها که در پای تو می خسبند رنگ می گیرد. .

    • گفتگوی رادیویی با رضا قاسمی

      غلطید به پهلوی راست. مدتی همینطور بی‌حرکت ماند؛ خیره به نور ملایمی که از پنجره رو به کوچه می‌آمد. دستش را از زیر لحاف بیرون آورد و چراغ را خاموش کرد. شانه‌هایش زیر لحاف تکان‌تکان می‌خورد

    • عدوی تو نیستم من، انکار توام

      ناما جعفری، شاعر ایرانی، در مجموعه‌ای با عنوان «تجمع در سلول انفرادی» کوشیده است تجربۀ پرورده و بالیده شدن اندیشه و عاطفۀ شاعران ایرانی را در برخورد به فرایافت پیکار مدنی نمایش دهد.

    • من یک ادوارد دست قیچی هستم ای تیم برتون لعنتی

      آدم به دوستی این موجودات عجیب، اما معصوم و صادق بیشتر می‌تواند اعتماد کند تا کسانی که پشت علاقه‌شان یک دنیا خودخواهی، منفعت‌طلبی و ریاکاری نهفته است. من ترجیح می‌دهم در آن قلعه گوتیک با ادوارد دست قیچی زندگی کنم، از رولت‌های گوشت سویینی تاد بخورم

    • چشمان کاملاً باز استنلی کوبریک

      هفت سال بعد، «کوبریک» فیلم تحسین‌برانگیز «غلاف تمام فلزی» را درباره جنگ ویتنام به‌تصویر کشید. آخرین فیلم این نابغه سینما در سال ۱۹۹۹ و با فاصله ۱۲ سال بعد از فیلم قبلی ساخته شد؛ «چشمان کاملا بسته» با بازی «تام کروز» و «نیکول کیدمن» که از جشنواره ونیز موفق به کسب جایزه شد.

۱۳۹۶ آبان ۳۰, سه‌شنبه

آخرین وضعیت حکم پرونده پزشکی عباس کیارستمی «ناراضی هستیم»


بهمن کیارستمی هم مرداد ماه در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به رای هیات تجدیدنظر که در آن مقطع به دست وکیل پرونده پدرش رسیده است، بار دیگر تاکید کرده بود:« همان‌طور که از ابتدای پیگیری‌هایمان اعلام می‌کردیم همچنان ما پیگیر رای نبوده و نیستم ما منتظر ارایه گزارش یک ماه اول درمان در ایران هستیم.»










وکیل خانواده‌ی عباس کیارستمی گفت: حکم پرونده پزشکی مرحوم کیارستمی هنوز ابلاغ نشده است و حکم را رییس دادگاه انشاء کرده است و تا آخر هفته به احتمال زیاد صادر و به ما ابلاغ می‌شود.


مانوش منوچهری که با ایسنا گفت‌وگو می‌کرد خاطرنشان کرد: ولی آنچه که ما از مفاد حکم اطلاع داریم و همان طوری که قبلا بارها گفته‌ایم، مبنای حکم که نظریات پزشکی قانونی بوده و تاکید کمیسیون‌ها و بررسی‌هایی است که آنها داشته‌اند، ما آنها را قبول نداشته‌ایم، حکم هم قاعدتا برهمین مبنا صادر شده است بنابراین ما از این حکم راضی نیستیم.

وکیل خانواده عباس کیارستمی یادآور شد: ما از مبنای روند بررسی کمیسیون‌های پزشکی قانونی راضی نیستیم حکم هم بر همین مبنا صادر شده است. ما به دنبال دریافت گزارشی از زمان بستری مرحوم عباس کیارستی هستیم ولی هنوز گزارشی به ما ارائه نشده است.

منوچهری در ادامه در پاسخ به این سوال که در برخی خبرگزاری‌ها آمده که پزشک معالج مرحوم کیارستمی به پرداخت پنج درصد دیه محکوم شده است، گفت: ما هم این را شنیده‌ایم که حکم صادر شده مفادش این است، ولی هنوز این حکم ابلاغ نشده است.

بهمن کیارستمی هم مرداد ماه در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به رای هیات تجدیدنظر که در آن مقطع به دست وکیل پرونده پدرش رسیده است، بار دیگر تاکید کرده بود:« همان‌طور که از ابتدای پیگیری‌هایمان اعلام می‌کردیم همچنان ما پیگیر رای نبوده و نیستم ما منتظر ارایه گزارش یک ماه اول درمان در ایران هستیم.»

عباس کیارستمی، کارگردان «خانه دوست کجاست؟» که برای ادامه درمان بیماری خود به فرانسه سفر کرده بود، در سن ۷۶ سالگی و در ماه تولدش تیر ماه درگذشت.

این کارگردان سرشناس سینمای ایران و هنرمند عکاس که از اسفند سال ۹۴ تا اوایل اردیبهشت ۹۵ به دلیل انجام چند عمل جراحی در ناحیه روده در بیمارستان بستری شده بود و پس از آن چندین بار به بیمارستان مراجعه کرده بود، سرانجام ۸ تیر ماه سال ۹۵ برای تکمیل مراحل درمان به پاریس رفت.

کیارستمی در کارنامه‌ی فیلم‌سازی‌اش ساخت فیلم‌های کوتاه «نان و کوچه»، «زنگ تفریح»، «تجربه»، «دو راه حل برای یک مساله» و .. و فیلم‌های بلند «گزارش» ۱۳۵۶، «اولی‌ها» ۱۳۶۲، «خانه‌ی دوست کجاست؟» ۱۳۶۵، «مشق شب» ۱۳۶۶، «کلوزآپ، نمای نزدیک» ۱۳۶۸، «زندگی و دیگر هیچ» ۱۳۷۰، «زیر درختان زیتون» ۱۳۷۳، «طعم گیلاس» ۱۳۷۶، «باد ما را خواهد برد» ۱۳۷۷، «ABC آفریقا» ۱۳۷۹ را دارد.

هیچ نظری موجود نیست:

پادکست سه پنج