حرکت در سطح

  • من را فرانسوی ببوس

    روايتی است از زير گلو تا پشت گردن که آيه هايش به خط نستعليق آمده اند. رنگ پريده از خواب های غمگين. شصت و يک سوره از تورات تنی. بخش شعرها به عنوان "من را فرانسوی ببوس" عاشقانه هايى ست همراه با واکنش های سياسی و اجتماعی. شعرها سايه هايی هستند، افتاده روی قبرها با تابوت های آماده، رو به درخت های خشک شده ، رو به آدم های خشک شده ، رو به آهن های به کار رفته در تن. بغلشان رفت به آغوش، بغلشان کنيد. بغلشان کنيد.

    • این برنامه شعر خوانی هوشنگ چالنگی POEM

      و گزارش این علف بی رنگ به همراه تو این گونه ست اگر این شب ست اگر این نسیم به همراه تو نواده ی خوابالود هم سیاهی ی تنها خود تویی بهین شب تنها که خود می سازی و آبها که در پای تو می خسبند رنگ می گیرد. .

    • گفتگوی رادیویی با رضا قاسمی

      غلطید به پهلوی راست. مدتی همینطور بی‌حرکت ماند؛ خیره به نور ملایمی که از پنجره رو به کوچه می‌آمد. دستش را از زیر لحاف بیرون آورد و چراغ را خاموش کرد. شانه‌هایش زیر لحاف تکان‌تکان می‌خورد

    • عدوی تو نیستم من، انکار توام

      ناما جعفری، شاعر ایرانی، در مجموعه‌ای با عنوان «تجمع در سلول انفرادی» کوشیده است تجربۀ پرورده و بالیده شدن اندیشه و عاطفۀ شاعران ایرانی را در برخورد به فرایافت پیکار مدنی نمایش دهد.

    • من یک ادوارد دست قیچی هستم ای تیم برتون لعنتی

      آدم به دوستی این موجودات عجیب، اما معصوم و صادق بیشتر می‌تواند اعتماد کند تا کسانی که پشت علاقه‌شان یک دنیا خودخواهی، منفعت‌طلبی و ریاکاری نهفته است. من ترجیح می‌دهم در آن قلعه گوتیک با ادوارد دست قیچی زندگی کنم، از رولت‌های گوشت سویینی تاد بخورم

    • چشمان کاملاً باز استنلی کوبریک

      هفت سال بعد، «کوبریک» فیلم تحسین‌برانگیز «غلاف تمام فلزی» را درباره جنگ ویتنام به‌تصویر کشید. آخرین فیلم این نابغه سینما در سال ۱۹۹۹ و با فاصله ۱۲ سال بعد از فیلم قبلی ساخته شد؛ «چشمان کاملا بسته» با بازی «تام کروز» و «نیکول کیدمن» که از جشنواره ونیز موفق به کسب جایزه شد.

۱۳۹۵ اردیبهشت ۲۸, سه‌شنبه

سپاه برای ده‌ها مدیر صفحه‌های مدلینگ در اینستاگرام پرونده تشکیل داد؛ گام بعد، تلگرام

مرکز جرائم سازمان یافته سایبری، وابسته به سپاه پاسداران از پایان پروژه ای خبر داده که براساس آن، این نهاد امنیتی برای دهها نفر از گردانندگان صفحه های مدلینگ در اینستاگرام پرونده تشکیل داده و ادعا کرده همین روند برخورد را برای گردانندگان برخی صفحه های تلگرامی نیز دارد.





نهاد وابسته به سپاه می گوید صفحه های مدلینگ در اینستاگرام به هدف تغییر سبک زندگی در ایران شکل گرفته اند.
نهاد وابسته به سپاه می گوید صفحه های مدلینگ در اینستاگرام به هدف تغییر سبک زندگی در ایران شکل گرفته اند.




مرکز جرائم سازمان یافته سایبری، وابسته به سپاه پاسداران از پایان پروژه ای خبر داده که براساس آن، این نهاد امنیتی برای دهها نفر از گردانندگان صفحه های مدلینگ در اینستاگرام پرونده تشکیل داده و ادعا کرده همین روند برخورد را برای گردانندگان برخی صفحه های تلگرامی نیز دارد.
مرکز جرائم سازمان یافته سایبری در گزارشی در وب‌سایت "گرداب" خبر داده که این نهاد امنیتی، ضمن شناسایی ۱۷۰ نفر گردانندگان صفحه‌های مدلینگ در اینستاگرام، برای ۲۹ نفر پرونده قضایی تشکیل شد که از این تعداد، ۸ نفر بازداشت و بقیه احضار شده‌اند.
در اطلاعیه این نهاد وابسته به سپاه پاسداران آمده در پروژه ای موسوم به "پروژه عنکبوت ۲"،‌ مجموعا ۱۷۰ نفر از مدیران و اداره کنندگان صفحات مدلینگ در اینستاگرام شامل ۵۸ مدل، ۵۱ مدیر مزون و طراح لباس، ۵۹ عکاس و آرایشگر و ۲ موسسه فعال در عرصه مد شناسایی شده اند.
مرکز جرائم سازمان یافته سایبری به جزئیات دستگیری و برخورد با این افراد اشاره نکرده، فقط در اطلاعیه خود می گوید که برای برخورد با آنها "عملیات برون مرزی چند مرحله ای" انجام داده است. به نام این کشورها اشاره ای نشده است.

اشاره رهبر، موجب برخوردها 
موج جدید برخورد با فعالان مدلینگ در اینستاگرام بعد از سخنرانی های اخیر آیت الله خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران و ابراز نگرانی های او از تغیر سبک زندگی صورت می گیرد. آقای خامنه ای در چند سخنرانی از زندگی اشرافی و تغییر ذائقه جوانها انتقاد کرد.
 رهبر جمهوری اسلامی در جمع  دانشجویان گفته بود: " فرهنگ غربی فقط هواپیما و وسائل آسایش زندگی و وسائل سرعت و سهولت نیست؛ اینها ظواهر فرهنگ غربی است، که تعیین‌کننده نیست؛ باطن فرهنگ غربی عبارت است از همان سبک زندگی مادیِ شهوت‌آلودِ گناه‌آلودِ هویت‌زدا و ضد معنویت و دشمن معنویت. شرط رسیدن به تمدن اسلامیِ نوین در درجه‌ی اول این است که از تقلید غربی پرهیز شود. ما متأسفانه در طول سالهای متمادی، یک چیزهائی را عادت کرده‌ایم تقلید کنیم."
مرکز جرائم سازمان یافته سایبری، وابسته به سپاه پاسداران در اطلاعیه خود به سخنان رهبر ایران اشاره کرد و آورده که دلیل افزایش صفحه های مدلینگ، "تغییر سبک زندگی ایرانی- اسلامی از سوی حامیان و گردانندگان پنهان" اینستاگرام اعلام شده است. این نهاد امنیتی مدعی شده که ۲۰ درصدی فضای اینستاگرام با موضوعات مدلینگ و ابتذال حرفه ای به این هدف اختصاص داده شده است.
هنوز از جزئیات برخورد با گردانندگان صفحه های مدلینگ در اینستاگرام گفته نشده است.
یکسال پیش، مرکز جرائم سازمان یافته سایبری پروژه مشابهی را با نام عنکبوت یک اجرا کرد که تعدادی از گردانندگان صفحات فیس‌بوکی بازداشت شدند و ابتدا مجموعا حدود ده نفر از آنها به ۱۲۷ سال زندان محکوم شدند که بعد این محکومیت در مجموع به ۴۵ سال کاهش یافت.
این نهاد وابسته به سپاه در بخش دیگری از اطلاعیه خود از جسنجو و "رصد" کاربران ایرانی در فیس بوک، لاین، تلگرام و کیک خبر داده است.
مرکز جرائم سازمان یافته سایبر در "هشدار به متخلفان" خبرداده، "برخورد ها با افراد و جریان های ضد فرهنگی و هنجارشکن در حوزه پیام رسان های تلفن همراه به خصوص تلگرام با جدیت در دستور کار قرار دارد. هیچ حاشیه امنی برای مدیران، دست اندرکاران تولید محتوا و شبکه های تبلیغاتی مرتبط با ایشان وجود ندارد. این افراد منتظر برخوردهای قضایی متناسب از جانب دستگاه قضا باشند."
"اعترافات داوطلبانه" الهام عرب 
اطلاع مرکز جرائم سازمان یافته سایبری با پخش "اعترافات داوطلبانه" یک مدل مشهور ایرانی از تلویزیون دولتی ایران همزمان شده است.
در فیلمی که تلویزیون دولتی ایران پخش کرده، "الهام عرب" مدل لباس عروس در نشستی، خطاب به دادستان تهران ابراز ندامت می کند و می گوید "در دام شبکه فریبنده مدلینگ افتاده بود."
خانم عرب در این نشست خبری درباره‌ی نحوه‌ی فعالیت "این شبکه‌" به ویژه در فضای مجازی و اینستگرام صحبت کرد.
نام الهام عرب اولین بار بعد از حضور در یک برنامه تلویزیونی مطرح شد. در برنامه "ماه عسل" که به مناسبت ماه رمضان پخش می شد او به عنوان "پوزر و استایلیست" عروس حاضر شد اما چند ساعت بعد عکس و فیلم های او در فضای مجازی منتشر شد که خانم عرب یک مدل لباس عروس است. 
عکس های او بدون حجاب بود و این اقدامی بی سابقه در تلویزیون دولتی ایران بود. نه ماه بعد، حالا خانم عرب می گوید داوطلبانه آمده که به دادستان تهران اعتراف بکند.
وی به عباس جعفری دولت‌آبادی، گفت: "با زیاد شدن عکس‌ها و همکاری با آرایشگران و عکاسان مختلف، من به عنوان یک مدل، مطرح شدم و حتی با هزینه آن‌ها به سفرهای خارجی می‌رفتم. ما در سفرهای خارجی برای شرکت‌های مختلف مدل می‌شدیم. درآمد زیادی نداشت اما هزینه‌ها را شبکه پرداخت می‌کرد و کار در این زمینه باعث شهرت ما می‌شد. اکنون هزاران عکس و تصویر از من به عنوان مدل در فضای مجازی وجود دارد در حالی که از انتشار آن‌ها پشیمانم و راهی برای بازگرداندن آن‌ها وجود ندارد."
پخش "اعترافات داوطلبانه" الهام عرب در فضای مجازی بازتاب زیادی داشته است. (اینجا)

هیچ نظری موجود نیست:

پادکست سه پنج