حرکت در سطح

  • من را فرانسوی ببوس

    روايتی است از زير گلو تا پشت گردن که آيه هايش به خط نستعليق آمده اند. رنگ پريده از خواب های غمگين. شصت و يک سوره از تورات تنی. بخش شعرها به عنوان "من را فرانسوی ببوس" عاشقانه هايى ست همراه با واکنش های سياسی و اجتماعی. شعرها سايه هايی هستند، افتاده روی قبرها با تابوت های آماده، رو به درخت های خشک شده ، رو به آدم های خشک شده ، رو به آهن های به کار رفته در تن. بغلشان رفت به آغوش، بغلشان کنيد. بغلشان کنيد.

    • این برنامه شعر خوانی هوشنگ چالنگی POEM

      و گزارش این علف بی رنگ به همراه تو این گونه ست اگر این شب ست اگر این نسیم به همراه تو نواده ی خوابالود هم سیاهی ی تنها خود تویی بهین شب تنها که خود می سازی و آبها که در پای تو می خسبند رنگ می گیرد. .

    • گفتگوی رادیویی با رضا قاسمی

      غلطید به پهلوی راست. مدتی همینطور بی‌حرکت ماند؛ خیره به نور ملایمی که از پنجره رو به کوچه می‌آمد. دستش را از زیر لحاف بیرون آورد و چراغ را خاموش کرد. شانه‌هایش زیر لحاف تکان‌تکان می‌خورد

    • عدوی تو نیستم من، انکار توام

      ناما جعفری، شاعر ایرانی، در مجموعه‌ای با عنوان «تجمع در سلول انفرادی» کوشیده است تجربۀ پرورده و بالیده شدن اندیشه و عاطفۀ شاعران ایرانی را در برخورد به فرایافت پیکار مدنی نمایش دهد.

    • من یک ادوارد دست قیچی هستم ای تیم برتون لعنتی

      آدم به دوستی این موجودات عجیب، اما معصوم و صادق بیشتر می‌تواند اعتماد کند تا کسانی که پشت علاقه‌شان یک دنیا خودخواهی، منفعت‌طلبی و ریاکاری نهفته است. من ترجیح می‌دهم در آن قلعه گوتیک با ادوارد دست قیچی زندگی کنم، از رولت‌های گوشت سویینی تاد بخورم

    • چشمان کاملاً باز استنلی کوبریک

      هفت سال بعد، «کوبریک» فیلم تحسین‌برانگیز «غلاف تمام فلزی» را درباره جنگ ویتنام به‌تصویر کشید. آخرین فیلم این نابغه سینما در سال ۱۹۹۹ و با فاصله ۱۲ سال بعد از فیلم قبلی ساخته شد؛ «چشمان کاملا بسته» با بازی «تام کروز» و «نیکول کیدمن» که از جشنواره ونیز موفق به کسب جایزه شد.

۱۳۹۳ اسفند ۱۱, دوشنبه

اعتراض علیرضا قربانی به اعمال نفوذ نهادهای قضایی در لغو کنسرتش

ali reza ghorbani
علیرضا قربانی، خواننده موسیقی ایرانی به دخالت مقام‌هایی قضایی و لغو کنسرتش در شهرستان چناران استان خراسان رضوی اعتراض کرد.




علیرضا قربانی، خواننده موسیقی ایرانی به دخالت مقام‌هایی قضایی و لغو کنسرتش در شهرستان چناران استان خراسان رضوی اعتراض کرد.

ali reza ghorbani

علیرضا قربانی در ارکستر ملی ایران به رهبری فرهاد فخرالدینی نیز به عنوان خواننده حضور داشته است
روزنامه ایران، امروز شنبه به نقل از قربانی نوشت: «نهادهای قضایی اگر می‌خواهند اعمال نفوذ کنند، باید علیه اداره ارشاد استان یا نهادهای دیگری که در رابطه با اعطای مجوز دخیل بوده‌اند، وارد عمل شود نه اینکه به صورت مستقیم با برگزارکنندگان کنسرت برخورد کرده و مانع از اجرای برنامه توسط آنان شوند.»


کنسرت علیرضا قربانی قرار بود ششم و هفتم اسفند در شهر گلبار چناران برگزار شود اما مجید اشراق، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان چناران در نامه‌ای اعلام کرد که با توجه به «اعتراض امت حزب‌الله و مخالفت‌های امام جمعه شهر گلبهار» و «مغایرت داشتن کنسرت موسیقی با فرهنگ مردم» خواهان لغو برگزاری این کنسرت شد. ارکستر اشتیاق نیز قرار بود در این شهر برگزار شود که به سرنوشت مشابهی دچار شد.
دادستان چناران ضمن «مخالفت شدید» با برگزاری این کنسرت افزوده که با برپایی هر نوع کنسرت موسیقی پاپ و سنتی در این شهر مخالف است.
در همین حال علی مظفر، رئیس کل دادگستری خراسان رضوی در این خصوص گفته: «مرجع ارائه و صدور مجوز برای برگزاری کنسرت‌ها، دادگستری نیست اما این سازمان به لحاظ وظیفه قانونی حق نظارت بر تمام رفتار دولت را دارد.»
به گفته این مقام قضایی «دادگستری می‌تواند اگر صنفی اعم از اداری، حقوقی و غیره تصمیمی گرفت که به تشخیص دادستان و مقام قضایی به مصلحت جامعه نبود، آن را لغو کند.»
علیرضا قربانی با ابراز «تاسف و تعجب» از دخالت مقام‌های قضایی برای لغو کنسرت موسیقی گفت «اگر در این باره خلاف یا ممنوعیتی وجود دارد، چرا شورای تأمین استان، اداره کل ارشاد و اداره اماکن این مجوز را داده‌اند؟»
علیرضا قربانی گفت «ما تاکنون دلسرد نشده‌ایم و از این به بعد هم نخواهیم شد. اتفاقاً مسائلی از این دست باعث می‌شود، در راه‌مان مصمم‌تر شده و اجرای برنامه را به عنوان یک وظیفه برای خودمان بدانیم.»
این خواننده موسیقی گفت: «ما باید قانون‌شکنان را متوجه این مسأله کنیم که موسیقی، یکی از با ارزش‌ترین و مهم‌ترین هنرهای خداوند است و می‌تواند در جامعه بسیار تأثیرگذار باشد.»
به گفته او «این‌بار به‌لحاظ حقوقی، برنامه لغو نشده و دادستانی اعمال قدرت کرده است. گویا با مسئولان ارشاد استان نیز برخورد بسیار تندی داشته و گفته‌اند اصلاً چرا این مجوز داده شده است. حتی در زمان دولت نهم و دهم، ما با مشکلاتی از این دست مواجه نبودیم؛ ما در ابتدای دولت یازدهم، امیدواری بسیاری برای بهبود اوضاع داشتیم؛ اما در این قریب‌ به دو‌سال اتفاق خوشایندی در حوزه فرهنگ و هنر رخ نداده است.»
وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران هنوز به دخالت قوه قضائیه و لغو این کنسرت‌ها واکنشی نشان نداده است.
مجید احدزاده، تهیه‌کننده گروه اشتیاق به نیز به روزنامه شرق گفته که «ما برای اجرای این کنسرت، مجوزهای لازم را از نیروی انتظامی، فرمانداری و اداره ارشاد گرفته بودیم و تا ساعت پنج نیز برای برگزاری این برنامه مقاومت کردیم.»
او مبلغ خسارت لغو این کنسرت را ٨٠ میلیون‌ تومان برآورد کرد و اعلام کرد:‌ «ما برای اجرای این برنامه‌ها که در چارچوب قوانین است و معتقدیم یک گام فرهنگی برای کشور محسوب می‌شود، یک‌قدم عقب نمی‌گذاریم و همچنان به فعالیت خود ادامه خواهیم داد.»


این کنسرت موسیقی در حالی لغو شده که هفته گذشته علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران گفته بود این وزارتخانه در مورد کنسرت‌های موسیقی «تسلیم گروه‌های خودسر نمی‌شود.»
جنتی پیشتر هم گفته بود این وزارتخانه «با قدرت پای مجوزهای خود ایستاده» اما آن‌چه که در عمل اتفاق می‌افتد نشان می‌دهد که وزارت ارشاد خیلی هم نمی‌تواند محکم پای مجوزهای خود بایستد. این در حالی است که مقاومت اداره ارشاد در برابر دخالت قوه قضائیه تا کنون نافرجام بوده است.
لغو کنسرت‌های موسیقی در دو سال اخیر افزایش یافته است. گزارش‌ها نشان می‌دهند که در یک سال گذشته ۲۰ کنسرت موسیقی در ایران لغو شد.


هیچ نظری موجود نیست:

پادکست سه پنج