حرکت در سطح

  • من را فرانسوی ببوس

    روايتی است از زير گلو تا پشت گردن که آيه هايش به خط نستعليق آمده اند. رنگ پريده از خواب های غمگين. شصت و يک سوره از تورات تنی. بخش شعرها به عنوان "من را فرانسوی ببوس" عاشقانه هايى ست همراه با واکنش های سياسی و اجتماعی. شعرها سايه هايی هستند، افتاده روی قبرها با تابوت های آماده، رو به درخت های خشک شده ، رو به آدم های خشک شده ، رو به آهن های به کار رفته در تن. بغلشان رفت به آغوش، بغلشان کنيد. بغلشان کنيد.

    • این برنامه شعر خوانی هوشنگ چالنگی POEM

      و گزارش این علف بی رنگ به همراه تو این گونه ست اگر این شب ست اگر این نسیم به همراه تو نواده ی خوابالود هم سیاهی ی تنها خود تویی بهین شب تنها که خود می سازی و آبها که در پای تو می خسبند رنگ می گیرد. .

    • گفتگوی رادیویی با رضا قاسمی

      غلطید به پهلوی راست. مدتی همینطور بی‌حرکت ماند؛ خیره به نور ملایمی که از پنجره رو به کوچه می‌آمد. دستش را از زیر لحاف بیرون آورد و چراغ را خاموش کرد. شانه‌هایش زیر لحاف تکان‌تکان می‌خورد

    • عدوی تو نیستم من، انکار توام

      ناما جعفری، شاعر ایرانی، در مجموعه‌ای با عنوان «تجمع در سلول انفرادی» کوشیده است تجربۀ پرورده و بالیده شدن اندیشه و عاطفۀ شاعران ایرانی را در برخورد به فرایافت پیکار مدنی نمایش دهد.

    • من یک ادوارد دست قیچی هستم ای تیم برتون لعنتی

      آدم به دوستی این موجودات عجیب، اما معصوم و صادق بیشتر می‌تواند اعتماد کند تا کسانی که پشت علاقه‌شان یک دنیا خودخواهی، منفعت‌طلبی و ریاکاری نهفته است. من ترجیح می‌دهم در آن قلعه گوتیک با ادوارد دست قیچی زندگی کنم، از رولت‌های گوشت سویینی تاد بخورم

    • چشمان کاملاً باز استنلی کوبریک

      هفت سال بعد، «کوبریک» فیلم تحسین‌برانگیز «غلاف تمام فلزی» را درباره جنگ ویتنام به‌تصویر کشید. آخرین فیلم این نابغه سینما در سال ۱۹۹۹ و با فاصله ۱۲ سال بعد از فیلم قبلی ساخته شد؛ «چشمان کاملا بسته» با بازی «تام کروز» و «نیکول کیدمن» که از جشنواره ونیز موفق به کسب جایزه شد.

۱۳۹۲ دی ۱۷, سه‌شنبه

میثم خامنه‌ای در مراسم ختم پدر نویسنده حکومتی

از دیگر حاضران در مراسم: وزیر ارشاد دولت احمدی‌نژاد، محسن پرویز، رحمانی فضلی وزیر کشور، نادر قدیانی و فیروزان مدیرعامل شهر کتاب





                                      توییتر سه پنج برای مطلب فرهنگی و هنری


مجلس ترحیم ختم پدر رضا امیرخانی یکی از نویسندگان حکومتی ایران  در مسجد نور تهران برگزار شد که حضور چهره‌های مختلف در این مجلس مشهود بود.
در میان حاضران در این مراسم می‌توان به چهره‌هایی چون محمدرضا سرشار، محمد حمزه‌زاده، احمد دهقان، محمدرضا بایرامی، ابراهیم حسن‌بیگی، سعید بیابانکی، احمد غلامی، حسین فتاحی، عباسعلی براتی‌پور، جواد محقق، محمدرضا اصلانی، احمد شاکری، مجید قیصری، محمدحسن حسینی، حمید باباوند، محسن پرویز، ساعد باقری، رضا برجی، مصطفی جمشیدی، ضیاء‌الدین شفیعی، داوود امیریان، مصطفی خرامان، سیدعلی موسوی گرمارودی، هدایت‌الله بهبودی، سید‌علی کاشفی خوانساری، امید‌ مهدی‌نژاد، علی‌اکبر والایی، اسدالله امرایی، جهانگیر خسرو‌شاهی، محمد ناصری، شهرام شفیعی، اکبر خلیلی، محمد میر‌کیانی، ابراهیم زاهدی مطلق، محمد قربانی، عزت‌الله الوندی، حبیب‌ احمد‌زاده، عبدالجواد موسوی و حبیب‌یوسف‌زاده اشاره کرد.
میثم خامنه‌ای یکی از پسران علی خامنه ایی نیز از حاضران در این مراسم بود.
از سوی دیگر ابراهیمی حاتمی‌کیا (فیلمساز)، ابوالقاسم طالبی (فیلمساز)، حجت‌الاسلام دعایی (مدیرمسئول روزنامه اطلاعات)، حجت‌الاسلام محمدرضا زائری (مدیر موسسه فرهنگی شهدای انقلاب)، محسن پرویز (معاون اسبق فرهنگی وزیر ارشاد)، سیدصادق رضایی (مدیرعامل سابق کانون پرورش فکری)، نادر قدیانی ( رئیس اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران) و محمدرضا طالقانی (رئیس اسبق فدراسیون کشتی) نیز از چهره‌های ویژه این مراسم بودند.
همچنین عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور، حجت‌الاسلام بهرام محمدیان، معاون وزیر آموزش و پرورش، مجتبی‌ رحماندوست، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، حسام‌الدین آشنا، مشاور فرهنگی رئیس جمهور، سیدمحمد حسینی وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجت‌الاسلام محمدعلی زم، رئیس سابق حوزه هنری نیز از چهره‌های سیاسی ـ اجتماعی این مراسم بودند.


هیچ نظری موجود نیست:

پادکست سه پنج