حرکت در سطح

  • من را فرانسوی ببوس

    روايتی است از زير گلو تا پشت گردن که آيه هايش به خط نستعليق آمده اند. رنگ پريده از خواب های غمگين. شصت و يک سوره از تورات تنی. بخش شعرها به عنوان "من را فرانسوی ببوس" عاشقانه هايى ست همراه با واکنش های سياسی و اجتماعی. شعرها سايه هايی هستند، افتاده روی قبرها با تابوت های آماده، رو به درخت های خشک شده ، رو به آدم های خشک شده ، رو به آهن های به کار رفته در تن. بغلشان رفت به آغوش، بغلشان کنيد. بغلشان کنيد.

    • این برنامه شعر خوانی هوشنگ چالنگی POEM

      و گزارش این علف بی رنگ به همراه تو این گونه ست اگر این شب ست اگر این نسیم به همراه تو نواده ی خوابالود هم سیاهی ی تنها خود تویی بهین شب تنها که خود می سازی و آبها که در پای تو می خسبند رنگ می گیرد. .

    • گفتگوی رادیویی با رضا قاسمی

      غلطید به پهلوی راست. مدتی همینطور بی‌حرکت ماند؛ خیره به نور ملایمی که از پنجره رو به کوچه می‌آمد. دستش را از زیر لحاف بیرون آورد و چراغ را خاموش کرد. شانه‌هایش زیر لحاف تکان‌تکان می‌خورد

    • عدوی تو نیستم من، انکار توام

      ناما جعفری، شاعر ایرانی، در مجموعه‌ای با عنوان «تجمع در سلول انفرادی» کوشیده است تجربۀ پرورده و بالیده شدن اندیشه و عاطفۀ شاعران ایرانی را در برخورد به فرایافت پیکار مدنی نمایش دهد.

    • من یک ادوارد دست قیچی هستم ای تیم برتون لعنتی

      آدم به دوستی این موجودات عجیب، اما معصوم و صادق بیشتر می‌تواند اعتماد کند تا کسانی که پشت علاقه‌شان یک دنیا خودخواهی، منفعت‌طلبی و ریاکاری نهفته است. من ترجیح می‌دهم در آن قلعه گوتیک با ادوارد دست قیچی زندگی کنم، از رولت‌های گوشت سویینی تاد بخورم

    • چشمان کاملاً باز استنلی کوبریک

      هفت سال بعد، «کوبریک» فیلم تحسین‌برانگیز «غلاف تمام فلزی» را درباره جنگ ویتنام به‌تصویر کشید. آخرین فیلم این نابغه سینما در سال ۱۹۹۹ و با فاصله ۱۲ سال بعد از فیلم قبلی ساخته شد؛ «چشمان کاملا بسته» با بازی «تام کروز» و «نیکول کیدمن» که از جشنواره ونیز موفق به کسب جایزه شد.

۱۳۹۲ مرداد ۲۸, دوشنبه

شعبون بی‌مخ،ساندیس،"ویسکی پنج پهلوان"

*این شعبون بی‌مخ که اون زمان که ساندیس نبود، "ویسکی پنج پهلوان" میزد به بدن و نقش بسیجی دهن گشاد رو بازی میکرد برای ممرضا.

ژانر



*این هوخشتره‌ها که میگن 28 مرداد کودتا نبود، رستاخیز بود! حرکتی بود مردمی و مستقل. حالا اگه بهشون بگی مادلین آلبرایت وزیر امور خارجه آمریکا سال 2000 از مردم ایران عذر خواهی کرده و گفته: "در سال ۱۹۵۳ آمریکا نقش موثری در ترتیب دادن براندازی نخست‌وزیر محبوب ایران محمد مصدق داشت. دولت آیزنهاور معتقد بود که اقداماتش به دلایل استراتژیک موجه‌اند ولی آن کودتا آشکارا باعث پس‌رفت سیر تکامل سیاسی ایران شد...دولت شاه هرچند کارهای زیادی برای پیشرفت اقتصادی ایران انجام داد ولی مخالفان خود را بی‌رحمانه سرکوب کرد"، قیافه‌شون شبیه رد لاستیک پراید بر پشکل بُز بالغ میشه.(همینقدر انتزاعی و غیرقابل توصیف)


*این فرح دیبا که تو برنامه‌ی سرتاسر گوزوژعر "از تهران تا قاهره" گفت: "شاه خودش مصدقی بود". یه جوری هم میگه که هیشکی ندونه انگار مصدق از شدت عذاب وجدان آریایی، خودش شخصاً خودش رو محاکمه کرد و تبعید کرد احمدآباد. سپاس.

*این من و تو که همین فرداست که یه مستند برای شعبون بی‌مخ بسازه، تا Cyrus Irani از شدت شلافگی تو صفحه شبکه‌ی مذکور بنویسه: با اجازه شیر!

*این شاه که سال 32 تا خطر رو بیخ گوش خودش احساس کرد درجا یه هواپیما گرفت و رفت عراق و از اونجا ایتالیا. بعد که اراذل و اوباش کودتا کردن، برگشت. بنا بر تجربه‌ی شیرینش فکر میکرد 57 هم همین خبره، هی منتظر بود بگن برگرد، بگن برگرد. اما این انتظار به "سامانه‌ی باقر"ی بیش نینجامید.

هیچ نظری موجود نیست:

پادکست سه پنج