صفحات

۱۳۹۳ دی ۱۶, سه‌شنبه

مجید درخشانی، آهنگساز ایرانی ممنوع الخروج شد


مجید درخشانی، آهنگساز ایرانی هنگامی که قصد خروج از ایران به مقصد دبی را داشت، در فرودگاه مطلع شد که ممنوع الخروج شده است.




مجید درخشانی، آهنگساز ایرانی هنگامی که قصد خروج از ایران به مقصد دبی را داشت، در فرودگاه مطلع شد که ممنوع الخروج شده است.

مجید درخشانی در میان اعضای گروه «ماه بانو»
مجید درخشانی در میان اعضای گروه «ماه بانو»


آقای درخشانی به بی‎‌بی‌سی فارسی گفت که ماموران انتظامی امروز ۱۴ دی در فرودگاه پاسپورت او را ضبط کردند و از او خواستند که برای پیگیری موضوع ممنوع الخروجی خود به اداره گذرنامه مراجعه کند.
اعضای گروه موسیقی او به نام گروه "ماه" یا "ماه بانو" در دو ماه گذشته "چند مرتبه" از طرف مقام‌های امنیتی ایران برای بازجویی احضار شده‌اند. (یکی از اجراهای گروه ماه را اینجا ببینید)
مجید درخشانی می‌گوید که ماموران به او درباره دلیل توقیف گذرنامه توضیح نداده‌اند، اما بر اساس احضارها و توضیحات قبلی، دلیل این برخوردها "داشتن خواننده زن در گروه ماه و انتشار گسترده کلیپ‌های موسیقی این گروه" بوده است.
گروه ماه به سرپرستی مجید درخشانی مهرماه ۱۳۹۲ اولین برنامه‌های خود را در اروپا اجرا کرد. این گروه دو خواننده زن دارد.
مجید درخشانی می‌گوید که در چند هفته گذشته، پلیس امنیت ایران در رابطه با این گروه، از او بازجویی کرده است. محور سوال‌های مطرح شده از آقای درخشانی "استفاده از خواننده زن" بوده است.
او شیوه بازجویی خود را "محترمانه" توصیف می‌کند، اما می‌گوید که با بعضی از اعضای گروه ماه "غیرمحترمانه" برخورد شده است.
به گفته آقای درخشانی، ماموران به او گفته‌اند که پرونده‌اش به دادسرا فرستاده خواهد شد.
مجید درخشانی که نوازنده تار و آهنگساز است، پیش از گروه ماه، گروه موسیقی خورشید را بنیان گذاشته است و علاوه بر انتشار چند اثر با خوانندگی محمدرضا شجریان، کنسرتهای متعددی را همراه او سرپرستی کرده است. (درباره او اینجا بیشتر بخوانید)
آقای درخشانی پیشتر در گفتگو با برنامه "به عبارت دیگر" بی‌بی‌سی فارسی درباره ممنوعیت آوازخواندن زنان در ایران گفته بود که به خاطر این ممنوعیت و هدر رفتن استعداد زنان هنرمند "احساس گناه" می‌کند.
او درباره تلاش‌هایش برای ترویج آوازخواندن زنان به بی‌بی‌سی گفته بود که پذیرفتن محدودیت‌های موجود و مخفی کردن صدای زنان "توهینی است به صدای خانم‌ها".
به گفته آقای درخشانی، "شاید اگر از ۳۰ سال پیش آقایان نمی‌پذیرفتند که فقط خودشان حضور داشته باشند و این پنجاه درصد دیگر را هم در نظر می‌گرفتند، شرایط تغییر کرده بود".

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر